Optimum communication

12 oameni si-au reinventat viitorul in doar 3 zile


joi, 4 august 2011

Crezi ca poti sa-ti reinventezi viitorul in doar 3 zile?


Ce-ai zice daca brusc viziunea ta despre afaceri s-ar schimba la 180 de grade?

Aceasta a fost prima tema lansata vineri la debutul unei serii de Cursuri de Creatie de Evenimente, organizat de Optimum Communication si sustinut de trainer-ul Adrian Stavriu.

Deoarece economia se reinventeaza, finantele, relatiile de afaceri, vanzarea de produse si servicii, prezentarea lor si mai ales promovarea lor, atunci de ce sa nu reconsideram totul? Este totusi inceput de mileniu, e anul al XI-lea dintr-o mie...

Daca a aparut treieratoarea, asta inseamna ca agricultorii trebuie sa moara de foame?

Eu cred ca nu, si de aceea e bine sa nu lasam spaimele si intamplarile sa ne domine drumul spre bunastare materiala si spirituala.

Cineva spunea:

“DESI NU PUTEM CONTROLA EXISTENTA SCHIMBĂRII, PUTEM CONTROLA DIRECTIA SI SENSUL ÎN CARE SCHIMBAREA SE VA DESFĂSURA, LA NIVEL INDIVIDUAL SI ORGANIZATIONAL.”

Faci si tu parte dintre cei care cred ca merita sa asteptam ca sa vedem ce se intampla? Sau ce hotarasc altii pentru noi?

Cum crezi ca va reactiona seful tau, daca va vedea ca i-ai pus pe tava o solutie salvatoare pentru afacerea despre care credea ca nu se va mai redresa vreodata?

La niste cursuri de inventica ni s-a povestit despre un manager de fabrica de pasta de dinti, care, din disperare a apelat la ideile angajatilor.

Ce credeti ca s-a intamplat?

Iata ca s-a reinventat printr-o reteta fantastic de simpla. Si a gasit astfel solutii de crestere a afacerilor cu 15-20%, salvandu-se.

Imi doresc mult ca acest semnal de alarma sa fie perceput corect de catre toti managerii care asteapta noi solutii de crestere a afacerilor, mai ales ca se stie ca trendul general in acest val de globalizare este unul singur, si anume, acela al transformarii angajatilor din corporatii in retele de antreprenori si brand-uri personale.

Investeste in tine si in oamenii tai si, mai ales, in libertatea lor de gandire, iar ei iti vor intoarce acest lucru intreit, daca nu inzecit.

Sterge tiparele de gandire cu buretele si reinventeaza-te! Si, dupa repozitionarea afacerii, imi vei multumi...

Fii si tu, macar 5 minute, pisica din borcan!

Testimonial Alina Testimonial Alina
Testimonial Radu Vinturescu - Antreprenor Testimonial Radu Vinturescu - Antreprenor
Testimonial Curs creativitate Anca Testimonial Curs creativitate Anca
Testimonial Curs creativitate Alexandra Testimonial Curs creativitate Alexandra
Testimonial Curs creativitate Alexandra 2 Testimonial Curs creativitate Alexandra 2
Testimonial Curs creativitate Mihaela Testimonial Curs creativitate Mihaela
Testimonial Cursuri de creativitate Liana Testimonial Cursuri de creativitate Liana
Testimonial Monica Testimonial Monica
Testimonial Septimiu Testimonial Septimiu
Testimonial Tatiana Testimonial Tatiana
Testimonial Vlad Testimonial Vlad


In septembrie lansam un alt curs unic in Romania, realizat in urma studiilor si practicii de marketing si PR, cu sute de companii, Cursul de PR Marketing, care vine cu alte surprize...

Etichete: Concept de eveniment , Consultanta in cresterea afacerilor , consultanta in vanzari , Creativitate in marketing , creativitate in organizarea de evenimente , cursuri de creativitate , firme de training , marketingul serviciilor , organizare de evenimante
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site