Optimum communication

AIKIDO, MARKETING, PARGHII si FILOSOFIE


marți, 11 iunie 2013

Program de team building neconventional si motivational bazat pe sport, armonie, creativitate si teoria parghiilor aplicata in viata, in marketing, in comunicare si vanzari.

Aproape tot drumul si viata de pana acum sunt o consecinta a alegerilor pe care le facem, insa, cand ne maturizam si ajungem la o raspantie economica, morala, fizica sau spirituala, intelegem ca ceva trebuie schimbat. Parca Freud spunea ca suntem istoria a ceea ce am trait, asadar cu greu ne controlam subconstientul, fiind prizonierii unor "bucle mentale" din care e greu sa evadam.

Paradoxal, cand fricile ne domina si credem ca suntem la fundul sacului: fizic, psihic, moral, economic si spiritual si aparent nu mai avem nimic de dat, suntem tentati sa asteptam niste acumulari, ca sa ne putem intretine flacara vietii din toate aceste perspective, exact atunci ne deschidem sufletul si descoperim ca mai avem ceva extrem de valoros neexploatat.

Aceste resurse sunt absolut inepuizabile si se numesc intelepciune si generozitate.

Cineva spunea: Daca vrei ca maine sa ai lucruri pe care altii nu le au, trebuie sa faci astazi lucruri pe care altii nu le vor face. Si mai era un motto superb: In viata poti obtine tot ce-ti doresti, pur si simplu ajutandu-i pe altii sa obtina tot ce-si doresc. - Zig Ziglar. Ori aici sta o mare intelepciune si o mare contradictie, nu-i asa?

Chiar vrem ca de maine viata sa ni se schimbe, dar nu vrem ca tocmai de astazi sa incepem sa actionam si atunci lamentarea poate sa continue la nesfarsit, iar nemultumirile sa persiste...

Iata de ce s-a nascut acest program de team building neconventional numit: AIKIDO, MARKETING, PARGHII si FILOSOFIE, cel mai indraznet si ingenios mod de impletire a elementelor esentiale ale vietii si calea spre o vindecare fizica, mentala si spirituala, din care, cu mare usurinta poate decurge si o sanatate economica, respectiv o bunastare sanatoasa.

Vedem in viata o multime de exemple stranii. Odata cu criza economica aflam ca oamenii se sinucid pentru ca dintr-o avere de peste un miliard au ramas "doar cu" 4 milioane de EUR, cand in lume exista oameni care, cu o sutime sau o miime din suma aceasta, ar fi extrem de fericiti, nu-i asa?

Iata cine sunt, care este continutul si ce iti ofera initiatorii acestui program complex de insanatosire fizica, morala, spirituala si economica:
- Adrian Stavriu: proprietarul agentiei Optimum Communication, Trainer Of Trainers acreditat CNFPA, Manager de Responsabilitate Sociala certificat de Ministerul Educatiei Nationale, cu 77 de branduri create si peste 700 de clienti de-a lungul timpului, specializat in comunicare integrata de marketing si in marketing neconventional. A lansat de-a lungul timpului 14 retete de training-uri si cursuri de creativitate unice in Romania, toate bazandu-se pe sistemul parghiilor sau, altfel spus, rezultate mari, cu eforturi consumate mici.
- Sensei Sorin Lupascu (3 DAN, aikido) - Pe lângă sporturile clasice practicate în școlile românești, el a studiat Judo, iar mai târziu Shotokan Fudokan, iar apoi o lungă perioadă Aikido. În 1990 pune bazele primului Club de Aikido din Iași, alături de alți colegi.

După o altă perioadă de timp în care a studiat diferite tehnici, stilul său s-a apropiat de Daito Ryu Aikijujutsu. Astfel că, în 2008 a fondat dojo-ul Crosol, iar ulterior Asociatia si Clubul Sol Daito, unde sunt antrenați fani ai stilului Daito Ryu de la 4 și până la peste 40 de ani.
In prezent o multime de vedete din lumea showbizz si din toate domeniile de activitate se antreneaza sau au trecut pe la acest club. Cateva nume ar fi: Tavi Colen (Ex.Talisman), Bodo (Proconsul), Duta (3 SudEst), Adina Postelnicu, Adriana Trandafir, Ianna, Nico, Ovidiu Cernautanu, Corina Chiriac, Monica Anghel si multi altii...

Care este reteta de team building:

Buturuga mica rastoarna carul mare.
In doar doua zile de teambuilding in aer liber (dar se poate si in sala in perioadele reci) participantii invata sa foloseasca parghiile in toate formele de manifestare, invata:
A. Tehnici de relaxare
B. Tehnici de respiratie si incarcare energetica
C. Tehnici si exercitii de stretching (mobilitate)
D. Tehnici de diferentiere in viata, afaceri, marketing si vanzari
E. Tehnici mixte de autoaparare neconventionale, deprinzand astfel cel putin 8 tehnici de autoaparare speciale, dintre cele mai intalnite in viata de zi cu zi, cum ar fi:

1. Contracarare atac la lantisor sau cercei
2. Contracarare atac la geanta
3. Contracarare atac la portbagajul masinii
4. Contracarare atac la usa masinii
5. Contracarare atac la ruxac
6. Contracarare atac la buzunare
7. Contracarare atac la telefonul mobil
8. Contracarare atac in lift si spatii inguste

NOTA: se pot studia chiar mai multe tehnici de autoaparare, insa depinde de timpul de invatare al grupului.
Vei descoperi ca si umbrela, cureaua, telefonul si ce mai ai pe la indemana, pot fi arme de autoaparare redutabile.

Sunt, asadar, 2 sectiuni zilnice:

1. Sectiunea fizica, mentala si spirituala a parghiilor, prin care participantii deprind curajul de a rasturna carul mare, scapand de frica atacatorilor (4-5 ore in 2 reprize)
2. Sectiunea strategica si economica a parghiilor in marketing, comunicare si vanzari, prin care descoperi ca nu trebuie sa faci lucruri extraordinare, ca sa obtii rezultate extraordinare. Vor fi astfel prezentate studii de caz in triplarea rezultatelor unei companii folosind doar marketingul rumorii (2 ore si jumatate-trei intr-o repriza intre cele doua de sport si relaxare)

PRETUL investitiei in acest team-building este de minimum 1200 EUR/ zi (+TVA) de grup de 10 sau de N x 120 EUR/ zi (+TVA), dar nu mai mult de 16 persoane, daca este sub forma de team building. Companiile suporta cheltuielile de masa cazare si transport.

Demonstratii video de tehnici de autoaparare cu Sensei Sorin Lupascu:
Antrenament aikido cu tehnici de autoaparare cu Geanina CorondanAntrenament aikido cu tehnici de autoaparare cu Tavi Colen, ex. Talisman

Va rugam sa ne contactati sau sa va abonati la newsletter pentru detalii. Saptamana viitoare vom publica si alte informatii despre intregul proiect.

 

Daca ai intrebari, iti stam cu drag la dispozitie.

Formular inscriere cursuri


Etichete: idei de teambuilding , Idei de afaceri , idei de evenimente , Marketing creativ , organizare de evenimante , programe de training , publicitate neconventionala , retete de succes in afaceri , specialisti in comunicare de marketing , specialisti in marketing , specialisti in vanzari , Consultanta in cresterea afacerilor
Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
Nu au fost trimise comentarii.
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site