Optimum communication
Optimum Communication

Branding pentru agentii de publicitate


Provocarea: branding pentru agentii de publicitate

Solutia: Fiecare dintre noi antreprenorii ne cautam identitatea optima pentru serviciile sau produsele pe care le oferim, insa nu identitatea unei firme este singura problema, ci solutiile de diferentiere, unicitatea si valoarea adaugata pe care le putem realiza la propriu si, mai ales, pastra pe tot parcursul existentei sau devenirii unui brand.

De fapt asta ar trebui sa astepte companiile de la agentiile de publicitate, nu doar grafica logo-urilor si se intreaba:
Cum se face diferentierea?
Cum se creeaza valoarea adaugata?
Cum se face fidelizarea clientilor?
Oricare strategii de brand trebuie sa rezolve intai aceste intrebari inainte de a hotara orice design de logo si, cu atat mai mult, de aici rezulta, de fapt, maiestria unei agentii e publicitate sau de branding.


NOTA:

Specialistii in branding vad mai departe decat grafica unui logo si stim cu totii ca strategiile de brand nu au valoare, daca nu sunt puse in opera prin tactici de brand adecvate.
In acest sens am lansat o serie de cursuri de creativitate in marketing, in urma carora antreperenorii sa deprinda cu usurinta identificarea strategiilor creative si surselor de valoare adaugata autentica de care sa se foloseasca pe parcursul devenirii ca brand.
Daca ne vom limita la conceptii de grafica logo-urilor si atat, practic vom fi ca majoritatea, nicidecum calul care termina cursa cu un cap inaintea celorlalti.

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site