Optimum communication

Branding pentru fabrici de lemn stratificat

Sa devenim specialisti in branding si, trecand la putina creativitate in marketing, sa fim autorii unui branding pentru fabrici de tamplarie de usi si ferestre din lemn stratificat.

Totul este perfect, oamenii inteleg deja ca tamplaria din aluminiu nu este pentru Romania, pentru ca randamentul termic nu corespnde zonei climatice in care ne aflam, iar tamplaria din PVC se ingalbeneste, la un eventual incendiu arde "ca benzina" si ce-i de facut?
Raspunsul corect: construim fabrici de tamplarie din lemn stratificat.
Ok, dar ne-am construit una si acum, ce facem cu ea?

Ne trebuie sa pasim cu dreptul, deci un design de logo cel putin sclipitor si un naming pe masura, astfel ca potentialii sa tina minte pe ce site au intrat cand cautau un partener de incredere.

ECOSTRAT este categoric acel partener de nadejde, incepand cu imaginea si sfarsind cu garantarea calitatii.

Acum ne bazam pe cele cateva strategii de marca de la care am debutat si afacerea, bine marketizata, va functiona, chiar si pe timp de criza.


NOTA:
- daca nu aveti suficiente informatii si cultura in comunicarea de marketing si vreti sa deprindeti abilitati de comunicare creativa, va trebuie o investitie in cateva cursuri, cum ar fi:
1. Cursuri de comunicare de marketing
2. Cursuri de PR Marketing
3. Cursuri de vazari
4. Cursuri de marketing online

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site