Optimum communication
Optimum Communication

Branding pentru firme de recuperari debite

Chiar daca nu te numeri printre specialistii in branding, cum ti-ai imagina, daca ai avea de creat un branding pentru firme de recuperari de debite din Romania?

Dar daca ar fi sa cauti o firma de recuperari de debite? (fereasca Dumnezeu sa ai nevoie Cry!!!)
Ce te-ar determina sa o alegi?
Eu m-as gandi cum se recupereaza cel mai repede debitele, nu-i asa?

Iar ochii nu mi-ar fi decat pe ceas si calendar, pentru ca banii ne sunt necesari, indiferent ce am avea de facut, cu atat mai mult daca viata noastra sau siguranta familiei ne-ar fi amenintata.
Acum stii de ce merita sa te adresezi unei agentii de branding.
Pentru ca noi avem filtre si implementam corect strategii de marca, nu doar le creem si asteptam sa vedem ce se intampla.

Strategia de marca a unei firme de recuperari de creante este, cu siguranta, o carte deschisa, pentru ca evolutia pietei este extrem de imprevizibila uneori, asa ca nu e rau sa te adresezi unor specialisti in branding pentru asta.

Lou Gerstner, IBM CEO, spunea:

“Daca viata ar fi fost asa de simpla, incat sa poti merge sa cumperi succesul, ar fi fost mult mai multe companii de succes in lume. Companiile de succes insa, sunt construite de jos in sus.”


NOTA:
- fiind printre putinele firme de training din Romania, daca nu singura, care lanseaza cursuri de creativitate in marketing si alte peste 14 cursuri si programe de training, te invitam sa te abonezi la newsletter, astfel incat sa fii primul informat, daca vrei sa stii cum sa-ti depasesti usor competitia si sa muncesti mai putin in asigurarea viitorului afacerii.

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site