Optimum communication

Ce ne diferentiaza de altii?

Faptul ca ne-au acordat increderea peste 700 de companii din domenii total diferite, pentru rezolvarea problemelor de la simplu la complex, in toti cei peste 16 ani de comunicare, ne da increderea ca intelegem evolutia fenomenelor economice punctuale si efectele comunicarii strategice la scara mare.

Faptul ca am creat 79 de branduri, ca am radiografiat prin briefing-uri strategice peste 3000 de firme, branduri sau entitati si am parcurs sute de studii de piata, sondaje si testari, ne da increderea sa spunem care strategie de marketing va merge si care nu. Avem cel putin 6 clienti carora le-am creat cate 2, 3, 4 si chiar 8 branduri si tot atatea strategii de comunicare integrata de marketing.

Deoarece am lucrat cu cele mai mari companii multinatinale, fiind angajati timp de peste 8 ani in unele dintre ele, ne da curajul ca detinem secrete si metodologii de publicitate neconventionala, care chiar pot folosi oricarei companii romanesti care ne cer ajutorul in lupta lor cu multinationalele.

Tot experienta ne-a ajutat sa cream propriile tehnici de promovare, retete si parghii, astfel incat sa lansam peste 12 cursuri, seminarii si training-uri unice in Romania, care demonstreaza cum se poate transforma orice criza in oportunitate si cum se pot castiga clienti la care nu ai fi visat.

Punem mare accent pe cresterea capitalului de brand intr-o spirala naturala, care acumuleaza fiecare leu investit, ceea ce nu se vede la cele mai multe agentii de publicitate din Romania, care-si lasa clientii sa se descurce, dupa ce i-au incurajat sa accepte campanii blitz nu tocmai “ortodoxe”, care pot servi doar interese de moment.

Am transformat pe clientii nostri, firme 100% romanesti, in creatori de trenduri pentru industriile din care fac parte, luptandu-se cu multinationalele, care ajung sa le ofere sume foarte tentante pentru a le cumpara.

Am creat peste 56 de platforme online, foarte multe campioane pe Google, dintre care unele ocupa si cate 4-6 pozitii consecutive pe primele locuri, fiind aproape imposibil sa nu dai click pe una dintre ele. Aducem astfel pana la peste 50% dintre vizitatori pe pagina de contact, fapt care arata puterea internetului de a economisi resurse de personal, timp si bani in atragerea clientilor. Una e sa angajezi 10 oameni pe vanzari, care sa bata la usile potentialilor clienti si alta e sa faci videoclipuri de prezentare la superlativ, care sa fie cautate, gasite si urmarite pe site de peste 7000 de oameni intr-un an, exact cei care sunt cei mai interesati.

Am creat materiale publicitare unice si scrisori de vanzari speciale, pe care clientii clientilor nostri le pastreaza ca exemplu si ajung sa se studieze si-n facultati.

Am creat campanii publicitare din aparent nimic, schimband perspectivele celor care credeau ca pentru ei nu exista solutie.

Garantam ca indiferent ce buget pentru comunicare ai avea, el nu va fi irosit, pentru ca suplimentam lipsa bugetului cu senzatii, folosind toate cele 5 simturi si alte parghii specifice brandurilor senzoriale, pe care le integram.Daca toate acestea iti par interesante, putem sa-ti aratam si studii de caz din “bucataria” noastra, care demonstreaza ca publicitatea nu mai este demult cea pe care o stiam.


Formular de contact


Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site