Optimum communication
Optimum Communication

Comunicate de presa pentru lansari restaurante

Redactarea comunicatelor de presa pentru lansari de restaurante

Redactarea subiectului comunicatelor de presa:

Tezaur Chinez “descoperit" in Strada Biserica Amzei,

Redactarea continutului comunicatelor de presa:

Reprezentanti de prim rang din partea Ambasadei Chinei la Bucuresti, Primariei si Prefecturii capitalei cat si ai Guvernului si Parlamentului Romaniei, vin marti 25 octombrie 2005, ora 13:30, in Piata Amzei, mai precis Str. Biserica Amzei, Nr. 6, Sectorul 1 la inaugurarea Restaurantului Golden Dragon, practic cel mai “spectaculos" restaurant chinezesc din Europa de Est.

“Descoperirea" sau “revelatia" constau in reusita unui grup de investitori chinezi, detinatori de astfel de restaurante pe teritoriul Chinei si Hong Kong, de a aduce din start pe primii cinci bucatari din cei opt propusi pana la finele anului acesta. Trei dintre ei reunesc opt medalii de aur castigate la festivaluri internationale de arta culinara.

Aurul se regaseste insa, atat in fiecare opera gastronomica prezentata, cat si in “spectaculozitatea" locatiei, un monument arhitectural neomodernist, care vine parca sa intregeasca sfera de misticism si istorie culinara.

Evenimentul lansarii are ca unicitate si un program de muzica culta chineza interpretat de un grup de studenti la Conservator si o demonstratie de arta culinara sui generis.

Pentru cei obisnuiti doar cu cateva dintre cele opt stiluri culinare traditionale este demn de retinut ca aici este singurul loc din Romania unde le vor gasi chiar pe toate intr-un periplu mistic de savoare a surprizelor.

Deoarece premisele sunt foarte optimiste, grupul de investitori mizeaza pe deschiderea in urmatorii ani a inca patru asemenea locatii, cel putin inca unul in Bucuresti si altele in orasele mari, cum ar fi Brasov, Constanta, Timisoara.

De asemeni in viitorul foarte apropiat vom activa serviciile de catering si delivery ale companiei, pregatite sa permita si persoanelor ocupate sau companiilor sa se bucure de maiestria bucatarilor nostri.

Pentru rezervari, ulterioare datei lansarii, va invitam sa accesati site-ul www.golden-dragon.ro, iar pentru intrebari legate de istoria si strategia restaurantului, Adrian Stavriu - PR Managerul acestui proiect, va sta la dispozitie.

Comunicat de presa din partea agentiei Media AD Matters.

Persoana de contact

Adrian Stavriu

0722 738 227

E-mail: office [at] media-admatters.ro

NOTA* - pentru detalii legate de:
- strategiile posibile pentru organizarea evenimentelor de lansare a restaurantelor;

- strategii de marketing pentru restaurante sau afaceri cu servicii;

- strategii de comunicare pentru restaurante

- training-uri pentru managerii de restaurante

si oricare alte strategii de comunicare de marketing, va invitam sa ne contactati

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site