Optimum communication

Concept de restaurant italian in Bucuresti


marți, 11 octombrie 2011

Am spus con la passione per il Stradivari, am studiat oportunitatile si am creat un concept de restaurant italian in Bucuresti, mergand pe linia preparatelor napoletane si pe dedicarea si pasiunea lui Sandu Baboi si a fratelui sau Tiberiu, initiatorii acestei frumoase povesti.

Pentru ca aceasta idee minunata sa ajunga un brand de restaurante italiene in numar de 5, cum ne-am propus noi in Bucuresti, pentru urmatorii 5-6 ani, a trebuit sa elaboram o strategie de brand, mai mult decat folosindu-ne de un bucatar italian foarte bun, un manager de restaurant cu scoli inalte in ceea ce priveste industria ospitalitatii si o reteta de evenimente inedite.

Categoric maestrul bucatar Dan Erbarescu este in centrul atentiei, pentru ca de la el ne vin retetele napoletane si pasiunea pusa in fiecare preparat din care servim, dar toate laolalta trebuie sa existe ca o creatie de brand rotunda, sclipitoare, maleabila, deci prietenoasa si unica in acelasi timp, mai ales daca este sustinut de experienta managerului de 7 ani pe un vas de croaziera de lux.

Din start nu vom avea pretentia ca am atinge sublimul maestriei lui Antonio Stradivari, dar garantam ca momentele petrecute de cei care agreaza arta, muzica si cultura in acest restaurant italian napoletan din Bucuresti vor fi de nepretuit.

Mai mult decat pasiunea acestora, la conceptul de eveniment de lansare, se adauga cvartetul Passione, cu un repertoriu sclipitor.

Si atunci ne-ntrebam, daca gratia cvartetului de viori se imbina cu gratia si savoarea preparatelor napoletane, intr-o atmosfera de neuitat, cum sa nu fie lansarea unui restaurant italian in Bucuresti prilej de bucurie pentru cunoscatori?

Va asteptam sa confirmati, daca ceea ce credem noi ca merita sa experimentati vizitand restaurantele italiene din Bucuresti, cum e Stradivari’s, este ceea ce va doreati pentru o iesire de o seara cu prietenii.

Adrian Stavriu
Trainer comunicare de marketing, vanzari de servicii si PR

 

 

Iata si un concept de restaurant frantuzesc de mare exceptie in Bucuresti si evenimente de jazz

Sau un concept de restaurant chinezesc de lux

 

 

 

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site