Optimum communication

Cum s-a scufundat Titanicul, conform principiului Nanochem


sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Daca studiati povestea Titanicului, asa cum noi am facut-o, adica din pasiune pentru tehnologie ultramoderna si  inovatie, fara a fi cei mai buni specialisti in acoperiri de protectie, descoperiti ca, pe cat de infailibila parea grandioasa nava, pe atat de amenintatoare este ignorarea principiului icebergului, conform caruia, 90% din ceea ce nu se vede, nu inseamna ca nu exista.

Iata cum am procedat, atunci cand am lansat platforma on-line www.enanochem.ro, cu sprijinul strategiei de comunicare de marketing furnizate de compania Optimum Communication, ca sa vedeti cate informatii despe tehnologii de ultima generatie lipsesc pietei romanesti. Practic am lansat un sondaj despre TEHNOLOGIE VERDE si CHIMIE VERDE adresat atat aplicatorilor de acoperiri de protectie de tip epoxidice, poliuretanice, hidroizolatii, termoizolatii, cat si consumatorilor finali de  sisteme de acoperiri de protectie, sisteme pentru terenuri de sport, pardoseli industriale si pardoseli profesionale in special.

Concluzia a fost ca, maximum 15% dintre cei 50 de repondenti au stiut toate beneficiile pe care le-am avea, daca am folosi tehnologia verde si chimia verde in industrie si in toate activitatile umane.

Acest fapt ne determina sa credem ca in buna masura vinovatia de a nu cunoaste in intregime avantajele care nu sunt la vedere, se imparte intre noi distribuitorii, unii dintre aplicatorii de sisteme de acoperiri de protectie si utilizatorii de astfel de sisteme, tocmai pentru a „scoate la suprafata” restul de 90% de avantantaje atat tehnice, cat si economice, sau partea nevazuta a iceberg-ului, care sunt ignorate, ca si in cazul Titanicului.

Deoarece principiul Nanochem are ca piloni principali cei 3 P (People, Planet & Profit), prin respectarea mediului social in care ne dezvoltam afacerile, prin grija pentru protejarea naturii ce ne inconjoara, pentru a lasa o planeta locuibila si urmasilor nostri si prin respectul fata de partenerii de afaceri, care trebuie sa castige lafel de mult ca si noi din orice schimb economic am avea, profitam de acest comunicat de presa anuntandu-ne disponibilitatea de a oferi consultanta gratuita tuturor cautatorilor de solutii de acoperiri de protectie, care vor sa faca profit si economii sau vor sa traiasca sanatos si aplica acelasi principiu 3P al afacerilor verzi.

Acest comunicat de presa este sub responsabilitatea Optimum Communication si a Biroului de presa al Nanochem srl, care va invita sa pastrati adresa www.enanochem.ro in lista de favorite, pentru solicitarea de studii de caz, informatii suplimentare si detalii tehnice direct de la specialisti in acoperiri de protectie, vopsele industriale, pardoseliprofesionale, hidroizolatii, termoizolatii ecologice si nu numai, etc.

Contact cu presa,
Adrian Stavriu
Manager
Al agentiei de PR Optimum Communication srl

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site