Optimum communication

Cum s-au folosit niste romani de testamentul lui Mozart?


marți, 6 iulie 2010

 

Cum s-au folosit niste romani de testamentul lui Mozart?

Comunicat de presa - Mozart Rocks


Profitand de faptul ca multi nu stiu despre testamentul artistic al marelui compozitor, cativa romani inteligenti, talentati şi bine intentionati, au inceput inca din 2006 sa "modifice creativ" actul original, astfel incat pe 12 Aprilie anul acesta sa fie posibil ca bucurestenii sa se bucure de EFECTUL MOZART.

 

Da, EFECTUL MOZART este un fenomen demonstrat de medicina, in special prin cercetarile medicului Paul Robertson, ca fiind rezultatul benefic al ascultarii operelor lui Mozart in cazul invatarii, memorarii, cresterii atentiei si concentrarii, vindecarii mai multor maladii, glaucomului şi nu in ultimul rand asupra copiilor mici.

 

Chiar daca nu ma incadrez in nicio categorie, poate doar in cea a romanilor stresati la maximum de manelizare şi politicieni corupti, promit sa fiu prezent la mult asteptatul "Mozart Rocks" pentru o mie de "motive curative".

 

Si fac aceasta recomandare tuturor acelora care iubesc frumosul, vor vindecare, eliberare, vor 2 ore de bucurie şi non-alienare prin simfonie rock.

 

Se alatura miscarii initiate de (Teo) Constantin Teodorescu şi Ansamblul Lyra din Braila, nu numai chitaristi de exceptie precum Horea Crisovan, Claudiu Ursache, Cezar Popescu şi Remus Carteleanu, ci in mod benevol şi membrii Orchestrei Filarmonicii "George Enescu", sub bagheta maestrului Tiberiu Soare, dirijor al Operei Naţionale Române,

 

Si pentru ca lucrurile minunate n-ar fi complete, daca nu ar avea şi scopuri nobile, de data aceasta fenomenul "Mozart Rocks" va sprijini Asociaţia Telefonul Copilului în cadrul campaniei "PIERDUT" şi ajută demersul organizaţiei de a aduna fondurile necesare pentru a întări capacitatea logistică şi umană a acesteia de a răspunde tuturor copiilor la numarul 116 111.

 

E clar ca ni se pregateste "ceva irezistibil" despre care trebuie sa stim şi mai ales sa nu ratam savoarea.

 

E rock, e fenomen, e SHOW-ul de care ne vom bucura cu toate simturile... S-ar rasuci in mormant, dac-ar lipsi şi Bach şi Beethoven şi Brahms şi Haendel şi Strauss şi Bizet şi piesele celebre ale rock-ului modern, de aceea vom avea toate astea într-o orchestraţie de excepţie.

 

Terapia aceasta de bun gust e altfel, creaza dependenta, e profilactica si recomandata tuturor, cu exceptia doar a celor care nu cred in minuni.

 

Daca va incadrati in prima categorie, ne vedem luni, 12 aprilie 2010, Sala Palatului, ora 20:00 FIX la a VII-a ediţie, la care au pus umarul si un număr impresionant de personalităţi din lumea muzicală şi mass-media, carora le multumim.

 

>> Biletele sunt deja disponibile în reţeaua Eventim.ro (magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti, www.eventim.ro), la preţuri între 40 - 100 RON.

www.mozartrocks.ro

 

 

din seria "Un comunicat important pentru tara!"

ingrijita de

Adrian Stavriu

Manager Optimum Communication

0722738227

E-mail: office[ at ]optimum-communication.ro

www.optimum-communication.ro


===================================================

Word count: 429

 

 

 

 

Radio BBC - The Mozart Effect


* NOTA:


Pentru detalii legate de sponsorizarea concertelor Mozart Rocks si felul cum va imbunatateste imaginea o asociere cu un eveniment cultural unic in Romania, va rugam sa ne contactati...

Suntem agentia de PR cu experienta de peste 12 ani in lumea muzicala, vanzarea pachetelor de evenimente si strategii de PR inteligente.

Ati reusit vreodata depasirea competitiei cu tactici creative de PR in doar cativa pasi si investitie minima? Noua intotdeauna ne iese chestia asta Tongue out...

 

 


Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site