Optimum communication

Cum se lanseaza un restaurant frantuzesc


luni, 3 decembrie 2012

Lansarea cramei franceze La Cave de Bucarest

este exact pentru cei care se intreaba: Cum se lanseaza un restaurant frantuzesc?

Daca ai cunoaste un impatimit al jazz-ului, al mancarurilor frantuzesti rafinate si al interculturalitatii, te-ai alia lui sa faceti dintr-o idee desteapta si o investitie serioasa. Cu totii avem nevoie de un restaurant de referinta in topul restaurantelor frantuzesti din Bucuresti, unde sa se intample mereu evenimente culinaro-spirituale si sa te poti bucura, pe langa mancaruri frantuzesti rafinate si de un jazz de calitate?

Asa s-a intamplat sa-l cunosc pe domnul Mihai Focsa, un om de afaceri roman, plecat cam de 40 de ani din Romania pentru a face afaceri de top in Franta. Si din respect pentru patriotismul nedisimulat pe care il practica, am hotarat sa punem umarul in ambitia de a face, nu doar in centrul istoric, ci chiar si-n cartierul Militari, un restaurant francez de "mare exceptie", asa cum ar zice un bun amic de-al meu.

De la declaratie la "opera":

1. Am angajat in restaurant un band de jazz format din tineri intre 16 si 19 ani, pentru a avea concerte de jazz live de maxim rafinament, iar pana nu i-am cunoscut, n-as fi zis ca putem avea pe zona de jazz din Romania asa tineri talentati.

2. Bucatari specializati in Franta, la unul dintre cei mai titrati bucatari de acolo > Lionel Giraud, foarte tanar si el: http://www.la-table-saint-crescent.com/distinctions-lionel-giraud,fr,8,29.cfm

Asta pentru ca stimabilul domn Focsa are in Franta, participatiuni la unul dintre primele 50 de restaurante de acolo. si stim ce inseamna competitia intre restaurantele frantuzesti.

3. Locatia de un mare rafinament, care include semnatura celebrului designer-arhitect francez Jean Grisoni;

4. Angajatii, nici ei nu sunt de ignorat, deoarece au servit multe personalitati inca de pe vremea cand domnul Focsa avea restaurantul La Villa, unul dintre preferatele regelui Mihai...

Asadar, o singura vizita, daca ne faci, fie ca prinzi un concert live, fie ca nu, oricum vei reveni pentru ca nu prea poti povesti in cuvinte ceva ce se traieste intr-un mod unic si de neuitat...


Iata si un concept de lansare restaurant italian de mare exceptie in Bucuresti si evenimente de muzica clasica

Sau un concept de lansare restaurant chinezesc de lux


Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
Nu au fost trimise comentarii.
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site