Optimum communication
Optimum Communication

Curs de Strategii de Criza

DE CE chiar si cele mai bune strategii de marketing sunt apropape zero, fara tacticile aferente?

Curs de strategii de marketing si comunicare anticriza (1 sau 2 zile, de preferat in weekend)

Ma tot intreb, de ce speram ca lucrurile isi vor reveni la un normal, cand acel normal nu mai exista si altul este de fapt "noul normal"?

DE CE uneori singurul lucru pe care trebuie sa-l facem in relatia cu un client, este de fapt sa RESETAM REFERENTIALUL, ca sa-l facem dependent de lucrurile frumoase si serviciile minunate pe care le oferim?

CE inseamna de fapt RESETAREA REFERENTIALULUI?

In cartea sa "Simtul URGENTEI", John Kotter, unul dintre primii 50 mari ganditori ai lumii, arata cat de mult s-a schimbat valoarea, deci RESETAREA REFERENTIALULUI este o urgenta atat pentru cresterea afacerii, cat si pentru conservarea avantajelor si salvarea ei de la un iminent esec.

Complexitatea mutatiilor economice din zilele noastre, lipsa timpului necesar pentru informare sau verificare a informatiilor si schimbarea in totalitate aproape a obiceiurilor de cumparare, de informare, de economisire, de promovare s.a.m.d. face ca strategiile de criza sa devina un lucru foarte greu de realizat, daca nu simtim cam spre ce pot duce trendurile.

In continuare cred ca deja intervalul de 5 ani de redefinire a marketingului este prea mare si ca lucrurile se intampla chiar mai repede de atat. Iar asta vine la pachet cu o schimbare de paradigma.

Unii, luati de acest val, vin si spun: "Bine, dar eu acum ce ma fac, pentru ca nu mai am niciun buget de marketing. De abia imi duc salariile... Nu vad cum se poate iesi din chestia asta!"

Am decis asadar sa lansam un curs de strategii anticriza, care sa arate pe ce merita sa ne bazam pentru a nu mai fi depasiti de situatie in general.

Practic strategiile de criza se vor derula sub forma unei retete testate pe clienti din zona de servicii si produse, companii atat romanesti, cat si multinationale din portofoliu, cu tacticile aferente si face parte dintr-un pachet de cursuri open, poate fi de o zi sau de doua, in functie de inscrieri si de nivelul de pregatire al participantilor.

Cursul sau mai bine spus seminarul, contine cate putin din fiecare: Curs de marketingul rumorii, Curs de marketing prin continut, Curs de creativitate in marketing, etc.


Pretul este de 120 EUR/ zi.

Pagina este in lucru, dar pentru detalii iti stam cu placere la dispozitie

Etichete: consultanta in comunicare de marketing , Consultanta in cresterea afacerilor , consultanta in marketing , consultanta in vanzari , Creativitate in marketing , cresterea numarului de clienti , cursuri de creativitate , Cursuri de marketing prin continut , firme de training , Idei de afaceri , marketing prin continut , marketingul rumorii , pozitionarea de marketing , specialisti in vanzari , specialisti in marketing
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site