Optimum communication
Optimum Communication

Cursuri de comunicare de marketing


Unii nu vad veleitatile de crestere a afacerilor lor tocmai pentru ca nu au avut experienta, ci doar curaj. Altii vad veleitatile de crestere a afacerilor lor, dar nu stiu cum sa le puna in opera. Pentru oricare situatie este mai bine sa inveti intai macar cateva strategii de crestere a afacerilor, bine testate.

Chiar daca nu crezi ca o sa devii specialist in comunicare de marketing, trebuie macar sa inveti strategiile esentiale. Comunicarea de marketing este o carte deschisa si nescrisa inca in totalitate.

Care sunt strategiile de salvare a afacerii? ne intreaba unii. Iar cand raspundem ca e suficient sa comunicam corect, ca sa ne salvam afacerea, de cele mai multe ori starnim zambete.

Eu de pilda am lucrat intr-o companie romano-americana unde erau peste 25 de angajati si mutandu-ma intr-o companie romano-engleza, de acelasi profil, cu doar 19 angajati impreuna cu mine, am descoperit ca cei mai "putini" aveau cifra de afaceri de 3 ori mai mare.

Are rost sa-ti explic cum se intampla asta?

Tocmai de aceea am indragit comunicarea de marketing, pentru ca invatand sa comunici ce trebuie, cui trebuie si cand trebuie, practic vei fi invingator si in timp ce unii cauta strategii de salvare a afacerilor, altii sunt curtati de firme mari pentru a fi cumparati, pentru ca specialistii in marketing simt astfel de oportunitati.

Stii cum arata cei mai multi dintre clientii nostri?

Uite cam asa:

Sunt 3 magazine de haine aproape lipite

Toate pe aceasi straduta

Toate de haine barbatesti

Toate cu vitrine asemanatoare

Cel din stanga isi scrie deasupra > Cele mai tari haine barbatesti

Cel din dreapta a scris mare > Haine barbatesti - Ultima moda - La cel mai mic pret

Cel din mijloc esti de multe ori TU.

Da, TU ESTI, pt ca te sperii de ce au scris ceilalti si crezi ca tie nu ti-a mai ramas nimic valoros de spus.

Pai cine ar fi prost sa piarda o asemenea oportunitate?

Daca tot sunteti lipiti unul de celalalt - Scrie si tu INTRARE si nu te mai vaita ca altii au spus tot ce se mai putea spune!!!

Asta vei invata la cursul de comunicare de marketing.

Sa faci lucrurile corect

Sa spui bine si ce trebuie sa spui

Sa gandesti mai presus de ziua de azi si de maine.

Sa nu astepti sa intre strada in lucru pentru ca deja ai si o "pravalie" online si acolo lucrurile stau tot cam lafel, iar daca inveti sa ajungi pe prima pagina in Google e ca si cum ai scris deja deasupra pravaliei INTRARE, nu-i asa?

Invata sa faci o analiza SWOT si apoi cum sa exploatezi ce ai scris chiar tu acolo!

Ar mai fi multe de spus, dar clientii care au invatat cum se scrie INTRARE deasupra "pravaliei" lor, deja ne solicita pentru dezvoltarea celorlalte afaceri, nascute din curajul de a infrunta orice concurenta.

Nu crezi ca si tu meriti o INTRARE?


INTRAREA_AFACERII_TALE_MFormular inscriere cursuri


 

* NOTA:

 

Diferenta dintre agentiile de advertising si agentiile de comunicare de marketing este aceea ca un publicitar clasic intotdeauna are tendinta sa-si stoarca creierii spre a gasi un mesaj pompos si mai tare decat al celorlalti doi, pe cand specialistii in comunicarea de marketing vor gasi inevitabil raspunsul cu INTRARE si nimic altceva.

Daca te-ai saturat de reclame "fasaite" si lipsite de sens, despre care te intrebi si acum, de ce nu l-o fi dat patronul afara pe directorul care a acceptat-o, nu trebuie decat sa ne cauti si sa ne testezi "indemanarea".

Cele 18 filtre pe care le-am creat in cei peste 14 ani de experienta, nu ne vor lasa sa dam gres.


 

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site