Optimum communication

Help Instal un nou brand si un prieten pentru fiecare


vineri, 29 martie 2013

Orice firma de instalatii autorizata poate sa aiba "scapari", pentru ca altfel, cica, nu i-ai mai chema si, cred ei ca asta le e de fapt meseria, adica sa tot iti surubareasca pe la baie, pe la bucatarie, pe la robineti si," daca nu curge, nu pica", ar zice unii.

Help Instal este altceva si pe zi ce trece va deveni brandul autentic la care m-am asteptat si asta nu pentru ca ne sunt noua prieteni, ci pur si simplu pentru ca vor sa fie contra valului si mai ales contra "curgerilor" sau "scurgerilor" de orice fel.

Ei spun asa: Ne-am nascut pentru a va demonstra ca exista si instalatori "autorizati" sa va contrazica prin depasirea asteptarilor in materie de responsabilitate, corectitudine, profesionalism si pret.

Eu as zice ca specialisti in instalatii de gaze ar trebui sa fie un pleonasm in materie de gaze, de pilda. Pai, la gaze si la electrice, nu poti gresi decat o singura data, pentru ca restul poate fi numai scrum.

Unii se lanseaza in astfel de afaceri pur si simplu pentru ca au "mirosit" o mare oportunitate si doar banii raman importanti. Instalatori de gaze autorizati ANRE nu sunt asa de multi si Help Instal pariaza la maximum ca un client multumit nu te va uita, ci te va recomanda, tocmai pentru ca l-ai chemat o data, nu te-a spoliat de bani si, cand cineva te intreaba: Nu stii niste instalatori de gaze, de termice sau sanitare seriosi, iti vei aduce aminte ca de 2-3 ani de cand i-ai chemat si ti-au remediat defectiunea nu ai mai avut nici cea mai mica problema.

Sloganul lor este Help Instal - Instalator de ajutor si asa vor sa ramana.

Ei se ocupa foarte mult in ultima vreme cu verificari gaze in Bucuresti, Sectorul Agricol Ilfov si zonele limitrofe si, evident, montari de detectoare de gaze, dar monteaza instalatii interioare diverse, mai putin electrice, frigorifice si ventilatii.

Mergand pe platforma online nou nascuta veti gasi si un modul de programari petru verificarea gazelor sau mai bine spus instalatiilor de gaze, lucru care prin lege se face la fiecare 2 ani.

Pastrati adresa www.help-instal.ro la favorite si orice probleme la instalatiile de gaze, sanitare si termice vor aparea, va vor fi rezolvate, cu cele mai bune materiale si la un pret excelent.

Firme de instalatii gaze Help Instal

Adrian Stavriu

 

Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
Nu au fost trimise comentarii.
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site