Optimum communication

Marketing experiential secrete


miercuri, 20 ianuarie 2016

Indiferent daca esti specialist in marketing sau debutant intr-un domeniu

IATA CUM SA CASTIGI UN OSCAR PENTRU FILMUL VIETII TALE

As incepe cu o intrebare legata de PARADOXUL PICASSO:
Cum este posibil ca un pictor, care a fost catalogat de 97% dintre pamanteni, ca a pictat unele dintre cele mai ciudate tablouri, sa ajunga a fi numit artistul secolului si acestea sa se vanda pe sute de milioane de dolari? Vezi demonstratia, prin care, chiar si cel mai ciudat lucru, are un potential urias, daca este bine pus in scena.

Iata in continuare PARADOXUL NOII REVOLUTII IN MARKETING, un material util tuturor celor care se considera creativi si curajosi si vor sa castige maximul din pasiunea lor, punandu-si afacerile pe pilot automat.


 

Dupa ce-l parcurgi, astept comentariile tale pe aceasta pagina, ca sa-ti pot trimite urmatoarele materiale.

VREAU MARKETING EXPERIENTIAL


Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
de Angelica B, 2016-06-20 19:54:17
a capta atentie inca din primul moment este extrem de important ptr mine,mai ales in acele domenii unde avem de-a face cu oamenii, fie ei copii adulti sau persoane invarsta... extrem de bine explicate cele trei principii clare si la obiect... cursurile si ideile lui Adrian S. reusesc de fiecare data sa atraga atentia, in cele 26 de minute au fost prezentate lucruri extrem de importante, astfel se poate invata si accesa in timp util chint esenta a numeroase carti si studii muuulte felicitari de am apasa mai des butonul :)
de Optimum Communication, 2016-06-20 19:54:10
Multumesc Andreea. In partea a II-a si a III-a gasesti si mai aprofundata povestea aceasta.
de Gabriela Alba, 2016-06-14 19:14:25
La facultate nu prea mi-a placut sa studiez marketingul, dar Adrian Stavriu are darul de a face acest domeniu pasionant chiar si pentru mine! :)
Un curs excelent, care ofera o imbogatire extraordinara a perspectivei asupra marketingului. Gasesc extrem de interesant cursul chiar si pentru cei care doresc sa scoata la lumina propria creativitate adormita si sa o exprime in viata de zi cu zi, in orice domeniu.
de Optimum Communication, 2016-06-14 19:14:19
Multumesc, este o mare bucurie pentru mine, sa stiu ca prin exemplul meu, pot provoca samanta sa strapunga asfaltul si sa iasa la lumina cu o floare in toata splendoarea ei.
de Optimum Communication, 2016-06-13 23:48:15
Sincer, eu am crezut, ca aceste informatii vin tot timpul la momentul potrivit :)
de Oana Barau Gosman, 2016-06-13 21:17:42
Nu stiu cum, de ce, dar am vizionat acest material chiar cand a trebuit! Este interesant si bine demonstrat ca e nevoie de ceva, dar cum se face acest ceva...este arta si secret! Felicitari! As vrea sa aflu si eu, dar simt ca nu imi este la indemana! Multumesc!
de Mihaela, 2016-06-13 21:17:34
Dupa ce am ascultat,m-am decis sa incep sa rasucesc ceva,deoarece nu vreau sa mor de plictiseala!Si eu sunt un mic Picasso,dar am avut mereu "regizori"de mana a doua!Sper doar sa mai am timp sa schimb ceva!Multumesc,un curs fantastic!
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site