Optimum communication
Optimum Communication

Oportunitati

OPORTUNITATI DE PROMOVARE

“Un pesimist vede dificultatea din fiecare oportunitate; un optimist vede oportunitatea din fiecare dificultate” zicea Winston Churchill.

Asa se face ca, indiferent cat de grele ar fi vremurile in care traiesti, vei vedea destui oameni care se imbogatesc, chiar si vorbind la modul cinstit.

Este imposibil sa nu descoperi o multime de oportunitati de afaceri sau o multime de oportunitati de relansare sau salvare a afacerilor tocmai in momentele in care altii sucomba.

Darrell Royal spunea ca: “Norocul este ceea ce se intampla cand pregatirea intalneste oportunitatea.“

Citeste biografia celebrei Coco Chanel si vei vedea cum pe ea razboiul nu a daramat-o, ci a imbogatit-o.

Cel putin din perspectiva mai multor strategii de comunicare de marketing, exista oportunitati de realizare de parteneriate, care te pot scoate din anonimat. Trebuie doar sa le identifici si sa le aplici corect.

Exista oportunitati de salvare a afacerii tocmai prin identificarea schimbarii comportamentelor de cumparare. Dar cati antreprenori mai au timp sa studieze acest lucru?

Din experienta celor peste 200 de firme pentru care am facut servicii de consultanta in marketing si comunicare, deseori am identificat noi si noi oportunitati de promovare a afacerilor, pur si simplu printr-o corecta realizare a unei analize SWOT.

Vizitati aceste rubrici si ganditi-va ca aici sunt numai cateva oportunitati.

Formular propunere de oportunitatiNOTA:

Daca aveti asemenea oportunitati de oferit sau sugestii, nu va sfiiti sa ni le propuneti, pur si simplu prin completarea acestui formular automatizat. In felul acesta vom putea analiza si va vom raspunde.

Va multumim.

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site