Petrecere Beaujolais Nouveau cu jazz si delicatese frantuzesti la crama franceza La Cave de Bucarest
joi, 22 noiembrie 2012
Iata inca un concept de eveniment sub marca Optimum Communication
- C’est le temps du Beaujolais Nouveau - cum ar zice francezii
E vremea pentru sarbatorirea recoltei celebrului Beaujolais Nouveau, iar comunitatea ratelor din Franta nu se simte prea bine, pentru ca e prea mare caldura la cuptor...
Benjamin Franklin spunea - „Vinul este dovada constanta ca Dumnezeu ne iubeste si ca adora sa ne vada fericiti”
Dar cand cel mai cunoscut vin primeur din lume (vin nou realizat dupa un proces tehnologic special, specific francez, devenit eveniment mondial, lansat pe piata in toata lumea incepand cu a treia joi din noiembrie, timp de 10 zile) se insoteste cu un meniu special si cu prieteni de soi in atmosfera muzicala a unei crame de lux, concepute de renumitul designer francez Jean Grisoni, atunci nu se poate rata un asa eveniment.
Aceasta sarbatoare anuala a recoltei de vin si comuniune culinaro-spirituala deconectanta va fi pecetluita joi 22 noiembrie 2012 ora 20.00 la crama franceza „La Cave de Bucarest” de un concert de muzica jazz live de trupa „Red Wall Blues”.
Odata ce vei descoperi acest loc, te asiguram, cu toata responsabilitatea, ca, la anul, sarbatoarea Beaujolais Nouveau la Crama La Cave va fi prima pe lista preferintelor tale culinare si de entertainment.
Aceasta petrecere „pour le connaisseur” este prima dintr-o serie de evenimente culinare unice pregatita de principalul creator, bucatarul francez Lionel Giraud din Narbonne, Table de St. Crescent, clasificat de ghidurile Gault et Millau si Michelin in primii 50 bucatari din Franta (http://www.la-table-saint-crescent.com/distinctions-lionel-giraud,fr,8,29.cfm).
Pentru detalii si rezervari >> http://lacave.ro/
Tel: 0746 25 44 44 sau 0749 07 44 05
Adrian Stavriu
0722 738 227
Vezi cum a fost evenimentul intr-o prezentare de exceptie > Petrecere eveniment la restaurant La Cave