Optimum communication
Optimum Communication

Training pentru restaurante, pub-uri, catering

DE CE CREATIVITATEA MANAGERILOR DE RESTAURANTE SE LIMITEAZA LA BUCATARIE SI DECORATIUNI?

Deoarece primim saptamanal cereri de consultanta in marketingul restaurantelor, cafenelolor, ceainariilor, fast food-urilor, pensiunilor, hotelurilor, adica HORECA, in general si majoritatea nu au curaj sa investeasca sume de peste 4500-6500 de EUR pentru a-si fundamenta afacerea pe o strategie de marketing diferita si un plan de comunicare integrata, pentru a-si pune visul in opera, m-am gandit sa le ofer managerilor de restaurante un curs de marketing special pentru ei, unde cu doar 3 x 120 de EUR, deci 3 zile pline si cu o investitie de aproape 20 de ori mai mica, sa invete cum sa-si schimbe viata definitiv, putand apoi sa extrapoleze strategiile si tacticile la oricate afaceri vor dori, pentru ca doar asa vor avea timp si pentru ei, pentru familie si pentru dezvoltarea afacerilor cu adevarat.

LA CAPATUL CELALALT AL CREATIVITATII

La capatul celalalt al "creativitatii" este un sistem depasit, este lupta de a umple restaurantul zi de zi, sunt salariile, chiria, prospetimea ingredientelor, teama ca altii ar avea retete mai bune sau bucatar mai inspirat si, mai ales, este presiunea pe falsa creativitate si pe "marketingul pe stil vechi", adica cea care poate fi oricand batuta de cel care-si deschide un restaurant in imediata ta apropiere, macar pentru motivul ca este ceva nou.

Toti managerii de restaurante au aflat de la pretinsii specialisti in marketing, de pliante, de evenimente, de campanii de facebook s.a.m.d., dar foarte putini au intuit ce inseamna de fapt SET-UP-ul de MARKETING, munca de REGIZOR DE EXPERIENTE si ce poate face un ARHITECT DE EVENIMENT instruit in MARKETINGUL EXPERIENTIAL.

DE CE BUCATARIA SI DECORAREA RESTAURANTULUI INTRA RAPID LA "DEJA VU"?

Cand marketingul unui restaurant se reduce la retetele culinare speciale si decorarea spatiului in care servesti, de ce crezi ca vanzarile tind sa scada?

Am intalnit nu unul, ci zeci de cazuri in care lucrurile nu stateau chiar rau, adica restaurantele erau cochete si mancarea si preparatele erau foarte decente, insa vanzarile aveau un trend descrescator. Sigur ca familia proprietarilor restaurantului respira cam greu, fiind implicati in poveste, pentru ca nu mai aveau timp de nimic, ospatarii erau tot mai nemultumiti, pentru ca tips-urile scadeau si toate, in lant, erau descrescatoare.

De aceea spun ca nu ai voie sa ingropi un asemenea vis, mai ales cand toti ceilalti si-au pus sperante in tine si nu prea poti sa-i dezamagesti.

Asta facem noi diferit si lamurim la cursul de marketing pentru restaurante, ca odata ce ai servit 3-5-7 preparate culinare la acelasi restaurant, ai savurat spatiul, decoratiunile si confortul servirii unui pranz sau o cina, totul intra la "DEJA VU". Si asta este de fapt problema.

Hai sa vedem cateva tutoriale video despre marketing si vanzari, la capatul carora, astept intrebarile tale pe pagina mea oficiala de Facebook:

https://www.facebook.com/adrianstavriu.ro?fref=ts

CE INSEAMNA DE FAPT MARKETINGUL ATENTIEI

MARKETINGUL NU ARE VOIE SA DEA VINA PE VANZARI


FILME DE PREZENTARE EVENIMENTE CULINARE si CONCEPTE DE EVENIMENT


Formular inscriere cursuri


Etichete: comunicare de marketing , specialisti in marketing , cursuri de creativitate , tutoriale video , cursuri de marketing experiential , arhitectura de eveniment , Concept de eveniment
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site