Optimum communication
Optimum Communication

Training PR open sau in-house PR

 

Daca pana acum nu ai resimtit lipsa unor cursuri si traininguri de relatii publice / PR, este foarte probabil sa nu fi stiut ce avantaje ai fi avut de pe urma lor.

Este suficient sa fi cunoscut cativa specialisti in relatii publice / PR, care ti-ar fi aratat cum stau lucrurile si unde ati fi putut ajunge fara cheltuieli mari sau doar cu investitii extrem de mici.

Sunt insa multe firme de relatii publice PR care ar fi putut sa identifice o multime de companii mari care nu au ales decat promovarea prin PR. Acestea nu se vad pe cladiri, pe stalpi, pe panouri publicitare, si, cu toate astea, au cifre de afaceri uriase.

Aici este secretul relatiilor publice.
Iata un set de cursuri de organizare de evenimente, care te invata o multime de tehnici de organizare de evenimente, incepand cu modul de a gasi cele mai profitabile concepte de eveniment, pana la tehnici de vanzare de evenimente.

Invata cum se face PR in termeni moderni si mai ales ce nu se face in PR si nu vei astepta prea mult pentru ca rezultatele sa apara.

Daca vrei sa afli cat costa un curs de PR si mai ales ce obtii in urma unei asemenea investitii, te rugam sa nu eziti a ne contacta.

In practica de peste 18 ani in event management, am vazut diferenta intre evenimentele la care te duci ca sa faci act de prezenta si cele pentru care lasi totul, ca sa nu ratezi...

 

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site