Optimum communication

Cel mai atractiv loc de munca pe care si-l poate dori cineva


marți, 12 iulie 2011


Este-n firea omului sa simta permanent nevoia de socializare, iar daca veti intreba orice roman, daca-i place sa participe la evenimente, acesta va raspunde aproape invariabil afirmativ.

Si, daca statisticile arata asta, atunci de ce nu ne-am gasi GLORIA in afaceri, oferindu-le oamenilor ceea ce-si doresc foarte mult?

Ce mai arata studiile, este ca, apropierea de potentialii clienti, se face definitiv si irevocabil, daca creezi o punte de comunicare intre afacerea ta si ei.

Ori ce punte este mai scurta decat cea in care te intalnesti direct cu ei, fata in fata, le auzi parerile, le arati ce poti face pentru ei si-i cunosti nemijlocit.

Confucius spunea: “Cauta-ti un job care sa-ti placa si n-o sa muncesti nicio zi din viata ta”

Ideea de a gasi si a implementa cele mai creative strategii de eveniment, exact pe gustul celor carora te adresezi, nu poate fi decat cel mai atractiv loc de munca, nu-i asa?

In aceste vremuri si de fapt dintotdeauna, cel mai bun loc de munca ramane acela in care te stresezi cel mai putin sau te distrezi muncind.

Gloria vine atunci cand poti crea dependenta si clientii te intreaba: “cand mai faci urmatorul eveniment?” sau "cand imi organizezi si mie ceva asemanator?"

Aici este de fapt arta de a intelege nevoile clientilor si, de multe ori, de a intampina asteptarile lor.


GLORIA INCANTA!

Formular de inscriere curs Organizare Evenimente


Etichete: comunicare de marketing , strategii de organizare de evenimente , cursuri de creativitate , Creativitate in marketing , retete de succes in afaceri , firme de training , idei de evenimente , specialisti in marketing , specialisti in relatii publice , organizare de evenimante
Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
Nu au fost trimise comentarii.
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site