Optimum communication

Felicitari electronice animate

Felicitari electronice animate si banner-e flash

Am putea numi aceasta rubrica "ANIMATIILE CARE VAND", pentru ca ne-am dorit intotdeauna sa gasiti la noi, pe langa creatia unor felicitari electronice animate si banner-e flash sau promo-uri flash, tocmai acel "Woow Factor", daca-l putem numi asa, care sa faca diferenta intre dumneavoastra si concurenti sau altcineva.

Nici nu am stat prea mult pe ganduri, atunci cand am avut de facut prima creatie de felicitari animate, am si introdus neconventionalul sub forma unei comunicari de marketing mascate in concept.

Tot timpul ne-am luptat sa nu alteram cumva candoarea acelei felicitari electronice animate, exagerand cu partea de marketing sau branding ori sa le transformam in banner-e animate rasuflate.

Deocamdata gasiti cateva felicitari animate corporative si animatii flash in site-ul nostru vechi printr-un click aici si in curand pe cele noi chiar in aceasta pagina.

NOTA* : ne-am permis sa introducem si acest concept de "felicitari de business", tocmai pentru ca publicitatea neconventionala nu ne-a coplesit atat de mult, incat sa cautam neconventionalul de dragul neconventionalului, ci incercam sa creem acel "positive feeling abaout brand" si un mare grad de memorabilitate, atat al trasaturilor fundamentale incriptate in marcile clientilor nostri, cat si al simbolisticii in sine.

Pentru detalii asupra efectului felicitarilor electronice animate create de noi, va invitam la cateva studii de caz.

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site