Optimum communication

Probleme cu SEO

Cele mai frecvente probleme cu SEO, apar atunci cand nu intelegi cum analizeaza si, mai ales, cum ierarhizeaza Google tot continutul web.

Dar este relativ greu sa descoperi cum functioneaza Google si sa fii cu totul in mintea "lui", pentru ca a ajuns, dupa cum se vede, un mare personaj planetar, cu care este chiar bine sa te imprietenesti Cool.

Si observa, te rog, cu cata dezinvoltura am spus: "lui" Google si cum obisnuim toti sa o facem, asadar Google este absolut umanizat.

Dar si-n SEO e ca la doctor, adica ti se spune ca, daca ai probleme cu SEO, ai putea avea probleme cu vizibilitatea (nu neaparat cu viziunea Cool), apoi cu marketingul si, evident, probleme cu vanzarile.

Pe un vizionar sau un specialist in SEO il va tenta sa extrapoleze povestea, pana la probleme cu veniturile familiei, cu sotia si copiii, cu seful si chiar cu durerile de cap, care ar decurge de aici. Si atunci, pe cale de consecinta, daca ai probleme cu SEO, ai putea avea si toate celelalte probleme ale planetei Smile.

Noi nu am facut chiar nimic special, ca sa nu mai avem noi sau clientii nostri probleme cu SEO, ci doar ne-am concentrat mai intai sa facem lucrurile cu toata responsabilitatea si sa facem doar ce ne place mai mult, iar de aici decurg cam toate celelalte povesti de succes.

Cu "alte cuvinte", "ZEUL SEO" ne confirma inca o data ca, mai intai a fost CUVANTUL si dupa aceea restul s-au adaugat...

Prin urmare, daca ne vei cauta pentru reputatia noastra SEO, s-ar putea sa descoperi ca privind SEO ca scop in sine, nu vei ajunge nicaieri, dar daca-l privesti ca pe o consecinta, vei pune mai intai totul la punct si apoi restul bogatiilor se vor adauga.Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site