Optimum communication

Cursuri de organizare evenimente

De ce consider ca acest curs de organizare evenimente iti schimba viata mai mult decat oricare curs de marketing prin evenimente din Bucuresti si din Romania la acest moment:


1. Au aparut zeci de carti si cursuri de managementul evenimentelor, fiecare dintre ele mai minutioase sau mai generaliste, dar nici una sau unul nu te invata cum sa patrunzi in industria de evenimente, cand pornesti chiar de la zero si n-ai creat si organizat niciun eveniment important.

De asemenea nu te invata cum sa inventezi evenimente si sa le vinzi pur si simplu ca si concept, pe sume de mii de euro, daca te-ai plictisit la un moment dat sa tot organizezi evenimente si vrei sa lasi pe altii sa o faca sau sa te retragi;


2. Au aparut zeci de aplicatii online necesare managementului unui eveniment, care preiau o mare parte din munca ta de organizator de evenimente si o fac de multe ori chiar gratuit. Pentru asta trebuie doar sa stii care sunt acelea si sa urmaresti niste tutoriale;


3. Au aparut nenumarate platforme de socializare, prin care gasesti grupuri gata create pe obiecte de interes, ceea ce simplifica la maximum munca unui organizator de evenimente, atunci cand isi cauta o audienta potrivita. Chiar eu am creat un grup pe Facebook, numit: Grupul consumatorilor de evenimente creative;

 

4. Sunt nenumarate firme de hostessing, care sunt experimentate in executia unui eveniment, prin care poti externaliza organizarea unui eveniment, daca tu stii sa faci cum trebuie managementul de proiect si cum sa coordonezi corect pe toata lumea;


Si mai sunt multe alte lucruri utile si secrete despre care se poate discuta, dar, daca urmaresti o lista de pasi si mai inveti si din carti sau stand pe langa cei care organizeaza evenimente, care deja le-au invatat, cam ai o imagine clara despre "anatomia unui eveniment", fie ca el este EVENIMENT DE LANSARE, EVENIMENT DE FIDELIZARE sau EVENIMENT PENTRU A REVENI IN ATENTIA CLIENTILOR VECHI, asa cum vei vedea in continuare.


DE CE CREZI CA AM MUNCIT 2 ANI, CA SA CREEZ METODA NUMITA "EXPERIVENT" DE A INVENTA UN EVENIMENT?


Miile de oameni si sute dintre cei din top managementul firmelor cu care am intrat eu in contact, spun ca cele mai grele 3 lucruri in organizarea de eveniemnte sunt urmatoarele:

1. Este usor sa gasesti oameni dornici sa manance si sa se distreze uneori gratis cu ocazia unui eveniment de lansare, sa zicem, dar banii se duc si ai muncit degeaba, daca aceia nu sunt exact clientii ideali, care sa intre in "jocul" tau si, de aceea, multe afaceri esueaza lamentabil, chiar daca pare ca promite a fi de succes.


2. Este usor sa cresti bugetul pentru un eveniment, ca sa fie mai "opulent" decat stii sau banuiesti ca o fac sau ar face-o competitorii tai, dar nu "opulenta" schimba povestea, ci adancimea experientei, pe care ai creat-o, poate face diferenta, de care ai nevoie si asta se poate obtine cu mai putini bani si mai mare efect, daca stii cum te eticheteaza oamenii de fapt;

 

3. Este uneori parca mai usor sa inventezi un produs, un serviciu sau o metoda proprie de a oferi consultanta, chiar daca asta iti ia niste ani de munca, dar cel mai greu lucru ramane ca oamenii sa inteleaga ce pierd daca nu cumpara de la tine ceea ce ai de oferit.


De aceea am inventat aceasta metoda testata, extrem de practica, de versatila si aplicativa, numita „EXPERIVENT”.

 

Aplicand "EXPERIVENT" iti aduci la evenimente exact oamenii care-ti trebuie, ca sa duca vorba mai departe si sa nu mai ai nevoie de niciun fel de reclama clasica, pe care competitorii tai cheltuie o gramada de bani.

Si aceasta noua gandire, total contraintuitiva iti schimba, de fapt, povestea, indiferent daca esti:


1. Freelancer si cauti un curs de organziare de evenimente, ca sa inventezi evenimente pentru a-ti vinde mai repede si mai bine acele lucruri speciale, pe care le ai de oferit, dar si sa-i faci pe oameni sa vorbeasca despre asta, fara sa mai investesti apoi in reclama la infinit;


2. Angajat intr-o companie si cauti un curs de organziare de evenimente, ca sa-si consolidezi pozitia in firma si chiar sa devii de neinlocuit, invatand sa lansezi si sa vinzi mai bine decat oricare dintre colegii tai produsele, serviciile sau consultanta, pe care compania ta le are de oferit sau vrei sa inventezi evenimente pentru a-ti reusi fidelizarea clientilor si a-i face dependenti de ceea ce are compania mai bun de oferit;


3. Proprietar de afacere si cauti un curs de organziare de evenimente, ca sa inveti cum sa livrezi clientilor tai exact acea transformare, de care au nevoie, pe care competitorii tai nu o vor putea oferi.

Transformarea odata "livrata" iti imbunatateste, de fapt, relatia cu clientii actuali si potentiali si-i fidelizeaza definitiv, pentru ca oamenii isi vor cunoaste mai bine problemele si de ce tu, prin ceea ce oferi, esti de neinlocuit;


4. Liber profesionist sau angajat intr-o companie si te-ai saturat de monotonia sau stresul existent si vrei sa faci numai ce-ti place, pentru ca de vreme ce vei sti sa captezi corect si cui trebuie atentia, te poti gandi si la venituri pasive in timp ce tu te vei plimba prin lume la un moment dat.


Pentru o perioada limitata de timp am reunit cele 4 cursuri de cate o zi, care ar fi costat 4 x 130 EUR = 520 EUR intr-unul singur de 3 zile, numit EXPERIVENT - Orice ocazie este unica ocazie si poti investi doar 3 x 130 = 390 EUR + TVA, ca sa te bucuri de tot ce-ti ofera acest concept inovativ:


1. SpectacuLOUNCH – Cum sa inventez cele mai ieftine si spectaculoase evenimente de lansare (workshop-uri, demonstratii, degustari, testari, conferinte, festivaluri, expozitii, nunti si petreceri private, caravane, evenimente muzicale/ distractive, sportive, turistice sau culinare, astfel incat produsele mele, serviciile mele sau consultanta, pe care le ofer, sa capteze atat de bine intreaga atentie a clientilor ideali, astfel incat sa-i faca sa vorbeasca si sa nu mai ai nevoie de reclama din primul foc.Pot spune ca acesta este ultimul ghid de inventivitate pentru lansarea experientiala de restaurante, de produse, de servicii sau consultanta, in jurul carora sa nasti o adevarata miscare sau un fenomen, in care gasesti secrete valabile si pentru freelancer-ii care organizeaza evenimente private (nunti, aniversari, botezuri, etc.), dar si pentru artisti, muzicieni, scriitori sau poeti.


2. ExperiTRUST – Cum inventez show-uri, concursuri si experiente speciale, evenimente tehnice, workshop-uri, degustari, testari, conferinte, festivaluri sau expozitii, ca sa fidelizez clientii noi sau sa revin in atentia clientilor vechi.


3. Sponsor IT – Cum inventez evenimente speciale si ce trebuie sa integrez in ele, ca sa le fac mai atractive pentru sponsori, decat ale competitiei, pentru a le face tot timpul pe banii altora, fara a investi mai deloc.

HOW TO SPONSOR - Cum fac, ca si sponsor, sa identific cele mai bune oportunitati de sponsorizare si cum analizez daca merita sa investesc intr-o oferta de sponsorizare sau nu.


4. EVENT CREATOR/ EVENT ARCHITECT – Cum sa creezi si sa vinzi concepte de eveniment pe sume din ce in ce mai mari [concepte de TEAMBUILDING, de WORKSHOP-uri, de CONFERINTE, etc] si sa creezi o miscare in jurul lor, transformandu-le chiar in show-uri, emisiuni radio, emisiuni TV sau emisiuni online.


Voi detalia mai jos pentru fiecare dintre variantele acestui curs de organizare de evenimente, cate o sub-pagina, cu ceva explicatii in plus.


Citeste si explicatiile si ce pasi iti aduc schimbarea de care ai nevoie in detaliile de dupa formularul de inscriere de mai jos >>

 


Testimonial Alina Testimonial Alina
Testimonial Radu Vinturescu - Antreprenor Testimonial Radu Vinturescu - Antreprenor
Testimonial Curs creativitate Anca Testimonial Curs creativitate Anca
Testimonial Curs creativitate Alexandra Testimonial Curs creativitate Alexandra
Testimonial Curs creativitate Alexandra 2 Testimonial Curs creativitate Alexandra 2
Testimonial Curs creativitate Mihaela Testimonial Curs creativitate Mihaela
Testimonial Cursuri de creativitate Liana Testimonial Cursuri de creativitate Liana
Testimonial Monica Testimonial Monica
Testimonial Septimiu Testimonial Septimiu
Testimonial Tatiana Testimonial Tatiana
Testimonial Vlad Testimonial Vlad

Formular de inscriere curs Organizare EvenimenteFiecare dintre cele 4 cursuri de mai sus, pot fi accesate separat ca si cursuri de organizare de evenimente de o zi in valoare de 130 EUR + TVA, mai ales pentru cei care considera ca au secrete doar intr-unul dintre cele patru domenii

 

Dar, pentru ca eu consider ca sunt nenumarate secrete ale marketingului prin eveniment, am creat o oferta pachet de curs de organizare evenimente, compusa din toate cele patru plus inca peste 18 bonusuri, reducand investitia de la 520 EUR la doar 390 EUR + TVA.

In viitorul apropiat pregatesc un curs online de organizare evenimente si creativitate in marketingul prin eveniment, cam la acelasi pret promotional de 390 EUR + TVA si se va desfasura pe parcursul a 6 saptamani.

Pentru mai multe detalii iti stau cu placere la dispozitie.

CEL MAI BUN CURS DE ORGANIZARE DE EVENIMENTE

Cred ca sunt indreptatit sa consider ca este cel mai bun curs de organizare evenimente din Bucuresti si din Romania, deoarece contine strategii de branding din cele 88 de branduri create pana in prezent, secrete din activitatea de PR (18 ani de PR), secrete din cursurile de vanzari si de marketing, pe care le-am creat, secrete din strategiile online acumulate cu peste 64 de platforme online, atat in perioada cat am fost label manager la reprezentanta Warner in Romania, apoi in cei opt ani, cat am condus Agentia de Publicitate Media Services, reprezentanta Sony Music in Romania si ulterior pe cele doua companii proprii, avand sansa sa fiu in mijlocul luptei pentru audienta, participand la cele mai spectaculoase evenimente din Romania, dar si salvand prin aceasta metoda afaceri de la faliment.

Am avut onoarea si sansa sa lansez posturi de televiziune, posturi de radio, reviste, ziare, restaurante de lux, produse, servicii, consultanta, sa creez concepte de conferinte nationale, etc., pentru care clientii mei au luat si premii, pe langa beneficiile financiare, pe care le-au avut.

Pentru ca acest curs se tine destul de rar, pentru ca nu este decat pentru oamenii pasionati si creativi, am marea rugaminte de a-mi spune pe care dintre directii ai vrea sa te dezovlti si care simti ca ti s-ar potrivi cel mai bine:

1. SpectacuLOUNCH

2. ExperiTRUST

3. Sponsor IT

4. EVENT CREATOR/ EVENT ARCHITECT

 

GARANTAT 100%

 

Ca sa vezi ca am incredere totala in ceea ce livrez, iti permit sa te retragi si sa primesti banii integral inapoi dupa prima zi de curs (mai putin masa de pranz).


Plata pentru cursul de organizare de evenimente
se face 50% avans pentru rezervare si 50% lichidare inaintea primei zi de curs) si cuprinde:

> preevaluare,
> 8 ore de curs aplicativ pe zi x 3 zile,
> suport tiparit pentru fiecare zi de curs,
> 21 de metode si tehnici de a atinge rapid succesul, dintre care 14 seturi de filtre, care sa te ghideze ca un GPS, cum ar fi: PR Tools, PR Lures, filtrele TTP (The Tipping Point) si PR Efectiveness, Metoda TRW si MVA si celelalte instrumente descrise mai sus
> alte materiale interactive, premii si surprize,
> masa de pranz, + 3 pauze de cafea sau ceai,
> jocuri interactive tip TTT
> evaluare finala pe bune Embarassed (metoda Funeriu Tongue out),
> diploma de absolvire de "Arhitect de eveniment", binemeritata,
> consultanta gratuita de o ora la primul eveniment (in valoare 85 EUR)

+ Gratuit un CURS DE CREATIE DE AFISE DE EVENIMENT in valoare de 20 EUR + TVA

Secretul este ca, pentru companii sau pentru prieteni, la fiecare prieten invitat la acest curs, primesti 20% reducere, asadar la 5 locuri rezervate, al VI-lea devine gratis, oferta valabila pentru oricine, daca invita inca 5 participanti platitori
- Daca vii prin recomandarea Radio Prahova sau a radioului care promoveaza cursul in orasul tau, primesti 10% discount
- Clientii vechi pe servicii de training primesc un bonus suplimentar de fidelitate de 10%.
ATENTIE!
- discount-urile se calculeaza in trepte si sunt valabile doar daca platile coparticipantilor sunt facute integral in avans, iar retragerea, dupa ce rezervarea s-a facut, implica pierderea avansului de 50%.

PACHETUL EXTRA > pentru cei care doresc o suplimentare de consultanta de 2 ore la primele 2 evenimente pe care le pregatesc, pretul este cu 20 de EUR mai mare, deci de 150 EUR/ zi / cursant [plata in avans]

RETINE: acest curs se tine doar de cateva ori pe an si la el au participat persoane, care au fost nemultumite de alte cursuri de organizare de evenimente, pentru ca aici nu se invata lucruri pe care le-ai putea invata si singur/a >>

Partener media - Radio PRAHOVA, Radio Nord Est Iasi, Radio KissFm Alexandria si celelalte radiouri care promoveaza acest concept.

Alte informatii utile la cerere

 


Etichete: agentii de PR , Concept de eveniment , consultanta in comunicare de marketing , Consultanta in cresterea afacerilor , consultanta PR , Creatie de eveniment , Creativitate in marketing , creativitate in organizarea de evenimente , cursuri de creativitate , organizare conferinte , organizare de evenimante , organizare evenimente culturale , programe de training , strategii de organizare de evenimente , marketing prin evenimente
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site