Optimum communication

Despre optim

Daca noi am cauta o rezolvare optima a nevoii de comunicare, iata cum ne-am alege cea mai buna agentie de publicitate si consultanta in marketing?

In primul rand sa practice tot ceeea ce predica si sa aiba o morala impecabila. Daca fac reclame pentru tigari, bautura, cluburi dubioase si alte lucruri daunatoare, inseamna ca singura sau prima lor valoare sunt banii.

Apoi, sa fie specializata atat in branding, cat si-n comunicare integrata de marketing, pentru ca degeaba mi-ar oferi cel mai frumos logo, daca el nu va putea prinde viata prin transpunerea in marketing. Cum imi dau seama de asta? Pai exact dupa zecile de intrebari pe care mi le pun si felul in care interpreteaza raspunsurile.

As dori sa aud din gura clientilor, cat de multumiti au fost. Ca au avut clienti mici pe care i-au facut mari, ca au cel putin 3-4 clienti, care sa le fi comandat mai mult de un brand.

Sa-mi demonstreze ca au strategii de criza si clienti care au crescut semnificativ in aceasta perioada si ca au rezolvat cazuri incredibile.

Sa vad ca au viziune asupra viitorului si nu-mi rezolva doar o problema de moment: Viziunea este arta de a vedea, ce este invizibil celorlalti.

Sa simt ca invat comunicarea integrata de marketing odata cu acest proiect si cum se integreaza parghiile, pentru ca cei mai buni specialisti in comunicare obtin rezultate mari cu eforturi mici. Cu bani multi oricine se descurca.

Sa nu incerce sa ma faca dependent/a de ei.

Acum nu esti curios/ curioasa sa vezi cum suntem noi?* NOTA:

Pentru a intelege mai bine de ce avem nevoie de comunicare de marketing si nu doar de advertising, strategii de PR, strategii on-line, campanii media, campaniile de drop-mailing, direct mailing sau orice alte actiuni de promovare pentru a avansa, va stam la dispozitie cu nenumarate studii de caz care demonstreaza de ce putem noi garanta ca optima comunicare aduce rezultate optime oricarei afaceri, fie ca este la debut, vrea sa se sustina sau sa se relanseze.

De asemenea va asteptam la cursurile unice in Romania pe care le-am lansat, de marketing prin eveniment, de PR, seminariile si training-urile de comunicare pe care le sustinem independent sau in parteneriat cu alte companii respectabile.

Etichete: firme publicitate , branding
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site