Optimum communication

Misiunea

Misiunea Optimum Communication este ca, inainte de orice consultanta in marketing si comunicare integrata pe care ne-ai putea-o solicita, sa aflam daca faci intr-adevar ce-ti place si, daca-i asa, sa punem umarul si sa te ajutam sa castigi exact cat ti-ai propus din visul tau.

 

Si te asiguram ca facem asta atat din pasiune, dar si din instinct de conservare,  pentru ca nu putem fi fericiti intr-o tara plina de oameni care doar mimeaza  fericirea si care confunda fericirea cu cuantumul banilor.

 

Misiunea noastra este sa schimbam perceptia despre a face ceea ce-ti place si despre a castiga si maximum din chestia asta si sa traim zi de zi cate o poveste fericita, sa te vedem cum cresti si te bucuri si cum ii molipsesti si pe ceilalti cu pasiunea ta, indiferent ca faci sau creezi produse, ca oferi servicii sau ca tii cursuri sau oferi consultanta.

 

Daca nu ti-ai descoperit harul, sa stii ca avem o metoda de a scoate asta de la  tine.

 

Nici noi nu am stiut care este harul nostru de la bun inceput, pentru ca am crezut ca, daca stim sa punem un lucru intr-o anumita lumina, acela se va vinde rapid si clientii nostri vor fi fericiti.

 

Pentru ca tu sa fii fericit, trebuie ca si clientii tai sa fie fericiti si, de aceea  insistam sa pornim invers si sa te invatam sa-i faci pe oameni cu adevarat fericiti si atunci totul va merge de la sine, pentru ca oamenii vor vorbi despre tine la nesfarsit.

 

Si harul acesta al comunicarii este precum cutitul.


Cu un cutit poti omora un om, poti ameninta si fura, dar poti taia si paine si  imparti la saraci, poti sculpta ceva si poti face o gramada de alte chestii utile.

 

Daca ai venit la noi si cauti specialisti in marketing, ca sa faci doar bani,  amagindu-i pe oameni, sa stii ca nu te putem ajuta, daca banii sunt pentru tine  totul.

 

Doar niste oameni pasionati vor intelege ca exista si alti oameni pasionati si vor  pune pret pe munca lor.

 

Tu ai cumpara de la cineva care iti spune ca face ceea ce face doar pentru bani?

 

Intotdeauna te vei gandi ca in acel ceva, pe care-l cumperi, exista si ceva  nesanatos, nu-i asa?

 

Ca sa incheiem, noi credem ca misiunea cea mai onorabila este sa te ajutam, daca ti-ai descoperit harul, sa te faci cautat si apoi sa-i facem pe oameni sa vorbeasca despre tine, iar daca ti-e teama sa speri ca te vei putea vreodata imbogati de pe urma harului tau, sa-ti aratam suficiente studii de caz, ca sa vezi ca, folosind o metoda de gandire inversata, orice har se poate “vinde” la superlativ.

 

Metoda pe care am inventat-o se cheama “Metoda D.A.I.A. ” si-ti vom arata cum functioneaza in toate situatiile, daca doresti.

 

Am lansat si o academie, daca-i putem spune asa: Problem Solving Academy, unde oamenii invata exact chestia asta si am postat interviuri cu academicieni in rezolvarea problemelor, asa cum si tu ai putea fi, pentru ca, asa cum spunea regretatul P. S. Hoffman:

”Orice creaza omul rezolva o problema.”

Tot ce putem noi face pentru tine este, intai sa-ti gasim sau te invatam sa-ti gasesti clientii ideali si apoi sa-i facem pe acestia sa vada cum ceea ce ai tu de oferit le rezolva o problema sau mai multe in mod superior.

 

Dar, pana atunci, ca sa-ti putem trimite ceva materiale ajutatoare si sa prinzi curaj, spune-ne aici, te rugam:

 

Cand vine vorba sa faci numai ce-ti place si sa castigi maximum din pasiunea ta, care este cea mai mare provocare, nevoie sau frustrare a ta?Ce provocare ai, cand vrei sa faci numai ce-ti place?


Etichete: firme publicitate , branding
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site