Optimum communication

Filozofia

Optimum Communication - Optimum results, este mai mult decat o declaratie sau filosofie, este PARIUL nostru pe succes

Cei ce vor sa devina experti in comunicare de marketing, invata permanent, pentru ca psihologiile, nevoile si exigentele noastre ale tuturor evolueaza permanent. Cine crede ca le stie pe toate sau ca monopolizeaza creativitatea se inseala. Si simtim ca tot mai multi clienti isi "invata" produsul odata cu noi. Cat loc mai ramane de filosofie, daca foarte multe produse sau servicii se aseamana enorm? Ne tot intrebam, pentru ca pana la urma totul porneste de la forma. Si forma poate fi aleasa, modelata si lustruita strategic, astfel incat sa faca diferenta, de aceea Motto-ul acesta ne place foarte mult:

"Veneratia fara forma devine lingusire, atentia fara forma devine frica, curajul fara forma devine razvratire, sinceritatea fara forma devine grosolanie." -Confucius

Haideti sa gasim impreuna acel echilibru optim de veneratie, de atentie, de curaj si mai ales de sinceritate cu fiecare strategie de brand sau strategie de comunicare de marketing (pentru produsele sau serviciile pe care le avem).

Credeti ca este oportun si va permiteti sa exagerati cu laudele despre produsul sau serviciul pe care il aveti?

Credeti ca nefacand afaceri etice puteti ajunge departe?

Cautati cumva acele agentii de publicitate care sa minta cel mai frumos sau cautati niste parteneri care sa va inteleaga clientii si sa inventeze parghii de a-i orienta catre ceea ce oferiti? Noi credem ca este esential sa ne transpunem in pielea cumparatorilor si sa aleagem mesajele de intampinare cele mai prietenoase si oneste, pentru a avea succes.

Orizonturile de asteptare gresite, care ne imping sa cream tunuri sau campanii blitz cu efect doar pe moment nu ne-au atras nici macar o data, pentru ca sunt pentru oricine lose-lose. Dar daca ne incurajati sa facem ceeea ce credem noi ca e mai bine, atunci vom zidi o prietenie lunga si reciproc avantajoasa.

Iar ca sa fim siguri ca facem afaceri profitabile, in cei peste 16 ani de experienta in comunicare de marketing, am invatat practic sa ne supunem unor filtre. Cu acestea mergi direct la tinta, ca si cu GPS-ul cand pornesti la drum.

Acum facem dreapta, apoi facem stanga, din nou facem dreapta, inca de doua ori stanga si iata ce bine am ajuns...

Orice idee am naste, daca trece de filtre, indiferent daca este vorba despre strategii de responsabilitate sociala, strategii de relatii publice, strategii de eveniment, strategii de media, sau strategii de creatie publicitara in general. Daca nu trece testul, luam munca de la capat, pana cand iese "optimum", pentru ca numai asa ne-au reusit toate strategiile de pana acum.

* NOTA:

Daca aveti aceleasi conceptii si strategii de afaceri, atunci categoric ca vom face o prietenie lunga si merita sa ne contactati.
"Progresul este imposibil fara schimbare; iar aceia care nu-si pot schimba gandirea, nu pot schimba nimic"
- George Bernard Shaw

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site