Optimum communication

Design de ambalaje, etichete si tiparituri

 

Fie ca ati avut de facut un design de ambalaje, design de etichete sau de tiparituri, intotdeauna v-ati lovit de aspectele estetice si cele practice-functionale.
Orice materiale publicitare sau design de ambalaje si etichete facem, mai intai va diferentiaza inscriindu-se in regulile branding-ului si ale marketingului de nisa.
Sa ne gandim doar ca sunt facute sa fie "purtatorul de cuvant" al afacerii noastre, in fata sau in mana unui prospect/ potential client.
Ce ar putea ele sa faca pentru noi?
Cu siguranta foarte mult. De cele mai multe ori se folosesc "inovatii" care nu conteaza, si asta doar de dragul "creativitatii". E-adevarat ca productia unor materiale publicitare sau design-ul pentru ambalaje si etichete au costat mai mult, dar rezultatul?
Produse de tipar reusite sau ambalaje cu un design adecvat, pot fi si acelea, pe care copii nostri le iau acasa sau le ascund de ochii nostri, pentru a le pastra, din care apoi isi fac jucarii sau suporturi.
De cate ori vi s-a-ntamplat?
Cum ar fi sa descoperiti ca aproape toate lucrarile de design si productia de materiale publicitare executate pana la acest moment, v-ar fi putut aduce cu 25-50% mai mult profit, printr-o atenta exploatare a tuturor oportunitatilor de comunicare integrate corect in concept?

Iata in continuare cateva exemple de design de ambalaje, etichete, pungi, afise, banner-e si alte tiparituri:

 

 

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site