Optimum communication

Marturiile clientilor / Testimoniale

Clientii care inteleg binefacerile aduse de o comunicare de marketing profesionista, nu au nevoie de prea multe explicatii si detalii despre diferenta dintre o agentie specializata in comunicare de marketing si oricare agentii de publicitate, mai ales daca au trecut printr-un proces de branding profesionist si urmaresc sa construiasca un capital de brand simultan cu dezvoltarea afacerii.

Ne-am dori insa, ca si cealalta categorie de clienti, aceia care merg la doctor doar ca sa afle ca aspirina nu este antibiotic, dupa ce au simtit-o pe pielea lor, sa aiba suficienta incredere ca avem sau inventam, "tratamente" pentru orice "afectiune" de comunicare netratata din vreme.

Daca nu ne-ar placea atat de mult ceea ce facem, poate n-am reusi sa intre-patrundem PR cu marketing, publicitate neconventionala cu strategii de vanzari online, design-ul si grafica publicitara cu strategii de naming sau copywriting, astfel incat la final sa avem un proiect rotund, reiterabil, extensibil si, evident masurabil.

Toate cazurile rezolvate de salvarea afacerilor prin comunicare, ce pareau initial imposibile cu bugetele de care se dispunea, acum ne dau dreptul sa previzionam rezultatele in mare masura, inaintea fiecarei actiuni.

Asta deriva si din faptul ca ne perfectionam permanent, chiar daca avem numai clienti multumiti...

Iata cateva dintre exemplele de testimoniale facute de clientii nostri, fiecare putand fi un studiu de caz rezolvat:

*** trimiterile la testimonialele pentru Media AD Matters sunt de fapt trimiteri la aceeasi echipa de creatie si strategie.

Interviu cu Adrian Stavriu pe teme de marketing al retelelor de supermarketuri de la emisiunea Observator Special Antena 1 - "Tragem la magazine ca ursul la miere"

Consultanta in marketing si comunicare Adrian Stavriu

 

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site