Optimum communication

PROBLEME CU

Este aproape imposibil ca noi toti sa nu avem PROBLEME CU CATE CEVA, dar de cele mai multe ori constatam ca multe dintre ele se reduc la probleme de comunicare, totul rezolvandu-se foarte simplu ori comunicand corect afacerea sau mesajul salvator ori punandu-ne corect intrebarile fata de ce a condus la aparitia acelor probleme.

Noi am verificat spusele lui Zig Ziglar: "In viata poti sa obtii tot ce-ti doresti, pur si simplu ajutandu-i pe altii sa obtina tot ce-si doresc" si asta este chiar litera de lege.

Iata mai jos cu ce te putem ajuta: 


Paradoxal, insa, este ca oamenii nu pot fi ajutati cu forta, asa cum spunea cineva:

"Nimeni nu poate ajuta la rezolvarea unei probleme daca problema este ca persoana ce trebuie ajutata nu vrea sa gaseasca rezolvarea."

De aceea si, daca ne respectam, inainte de a comunica despre atributele si beneficiile, pe care le-ar contine produsele sau serviciile noastre, trebuie, mai intai, sa descoperim problema din spatele problemei pentru care oamenii, intr-un fel sau altul, au ajuns la "usa" noastra.

Pe de alta parte, trebuie sa fim atenti si ce ne dorim, pentru ca s-ar putea sa ni se intample si sa descoperim ca nu a fost bine deloc.

Concentrandu-ne pe a ne vinde produsele si serviciile, inainte de a intelege problema profunda a clientilor nostri si cat de importanta este relatia cu ei, sa pierdem exact acest lucru, care da, de fapt, toata sustenabilitatea unei afaceri.

NU DESPRE SUSTENABILITATE ERA VORBA?

Si inca ceva, despre vizionarii, pe care noi ii vedem de multe ori superiori:

"Vizionarii se confrunta cu aceleasi probleme ca si toti ceilalti, dar in loc sa ramana paralizati in fata lor, se concentreaza pe solutie." Bill Hybels


 


Etichete: consultanta in marketing , consultanta in vanzari , consultanta branding , vanzarea consultativa
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site