Optimum communication

Proiecte CSR

Intotdeauna am sustinut idei de campanii CSR si proiecte CSR sau de responsabilitate sociala si nu neaparat corporativa, care au fost sensibile la oameni neajutorati in general si la tineri talentati si curajosi in special, care provin din familii defavorizate social.

Cu totii insa ar trebui sa intelegem ca este de sute de ori mai eficient sa contribui la proiecte, care ii ajuta pe oameni sa castige "unditele" si nu "pestele", ceea ce inseamna libertate si nu dependenta de ajutorul cuiva.

Tot asa si afacerile defavorizate au nevoie de idei si proiecte de responsabilitate sociala, care sa-i scoata din blocaj si din neputinta de a intelege ce li se intampla de fapt din punct de vedere economic si social, pentru ca cele mai multe categorii de afaceri dintre cele lovite de criza, sfarsesc trist, tocmai din cauza neintelegerii schimbarii si a directiei catre care se indreapta.

Surpriza cea mai mare pe care o au antreprenorii din Romania, care nu cunosc valentele responsabilitatii sociale, este ca nu s-au gandit nici macar o secunda ca, daca ar fi plecat de la astfel de idei, n-ar mai fi avut nevoie de investitii in promovare.

Te invit sa revii pentru studii de caz in care campanii de responsabilitate sociala / CSR, in care s-a investit extrem de putin si, cu toate acestea, au reusit sa propulseze afacerile respective la un nivel cu totul neasteptat.

Adrian Stavriu
Manager de responsabilitate sociala acreditat european


Etichete: proiecte CSR , idei de CSR , campanii de CSR , consultanta in CSR
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site