Optimum communication

Marketingul rumorii

Pornind de la premisa ca e mai bine sa gandesti mai mult decat sa cheltuiesti mai mult decat concurenta, poti descoperi marketingul rumorii ca pe o salvare a afacerii.

Pentru altii, marketingul rumorii este o provocare a mintii, pur si simplu pentru ca se cred mai destepti decat ceilalti si fixandu-si obiectivul ZERO INVESTITIE, construiesc totul in jurul ideii de marketing creativ.

Astfel paradigma "Gandesc, deci exist" se va trasforma in "Gandesc, ca sa exist".

Cand "avea balta peste", putini specialisti in marketing se gandeau ca ar putea sa obtina rezultate extraordinare fara eforturi extraordinare si se repezeau sa faca marketing prin imitatie si cate putin prin inovatie, cheltuind uneori inainte de a cauta seturi de parghii.

De ce sa nu folosim ceea ce avem, adica principiile sau teoria parghiilor lui Arhimede, unul dintre cei mai mari filosofi si ganditori pe care i-a dat omenirea.

Dupa ce ne-am complicat viata in fel si chip, ne trezim la realitate si incepem sa redescoperim, daca e nevoie, chiar si apa fiarta, daca bani nu mai sunt. Mai vedem apoi un film cu Steven Seagal si prindem curaj vazand cum buturuga mica poate rasturna carul mare, doar intelepciune sa fie.

Iata, asadar, ca instinctul de supravietuire ne-a impins sa gandim, respectiv sa ne preocupe primul principiu in management, care spune: EXPLOATEAZA RESURSELE!
Si, la inceputul carierei in marketing, singura resursa cu care am pornit a fost "creierasul" din dotare. Asa am prins gustul si provocarile si am ajuns sa avem ce povesti.

Dupa ce analizezi o multime de studii de caz in marketing, care iti arata rezultate incredibile, incepi parca sa prinzi curaj, renunti la obiceiurile paguboase, te ancorezi in analiza pe proces si vezi unde poti sa-ti "proptesti parghia" si masori cat trebuie sa fie "levierul", ca sa-ti iasa si tie rezultatele acelea extraordinare si incredibile ale ganditorilor si marilor specialisti in marketing care "rastoarna" Pamantul.

Noi am inceput sa operam cu marketingul rumorii inca de la primii clienti si asta cu multi ani in urma, cand bugetele erau atat de mici, incat practic, fara asemenea parghii, nu am fi putut lucra.

Folosim propriile studii de caz pentru a creste valoarea cursurilor si training-urilor de creativitate in vanzari si in marketing, pe care le sustinem, asadar, daca te-am facut curioasa sau curios, te invitam sa te abonezi la newsletter sau sa ne contactezi si, dupa ce iti vom impartasi cateva dintre experiente, ne vei spune daca am avut dreptate sau nu.

Putem face si altfel: vii la cursuri, iti dam, ca o provocare, cele mai grele teme de creativitate in marketing, pe care le-am avut si sa ne spui cum le-ai rezolva tu.

Ce se va intampla dupa curs, te vei intreba. Noi credem ca vei prinde suficient curaj, dar, mai ales, metoda, ca sa rezolvi orice provocare asemanatoare.

Trebuie doar ca toate eforturile tale de orice fel sa se capitalizeze undeva si cumva, astfel incat orice investitie sa se regaseasca in ceva durabil, asadar capitalul de brand ar trebui sa acumuleze de fiecare data cete ceva.

Indiferet ce idei de afaceri ai, marketingul rumorii este un lucru exceptional, pentru ca-ti poate tripla profiturile, avand directa legatura cu etapa din istoria marketingului scrisa prescurtat MSP (Me Selling Proposition) si, daca nu ai grija cum vor vorbi ceilalti despre tine, pentru ca de fapt asta ne dorim folosind aceasta parghie, risti ca lucrurile sa o ia razna si vei parcurge drumul, nu de la "agonie la extaz", ci invers.Formular inscriere cursuri


Etichete: marketingul rumorii , strategii de continut , marketing prin continut , publicitate neconventionala , creatie de continut , Creativitate in marketing , consultanta branding , consultanta in marketing , consultanta in vanzari , pozitionarea de marketing , Idei de afaceri , specialisti in marketing , specialisti in vanzari , strategii de marketing , marketingul serviciilor
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site