Optimum communication

Branding pentru servicii de marketing prin mirosuri

Serviciile de branding si brandingul pentru servicii au avut intotdeauna ceva in comun si anume ideea specifica.

O firma de servicii de consultanta in branding gandeste si pariaza pe strategia de brand a unei firme tot de servicii. Nu ti se pare interesant?

Framinor Group propune pietei din Romania cele mai "exotice" si interesante servicii si anume marketing prin mirosuri si controlul mirosurilor. Ori si noi stim ca am cazut "victime" unor asemenea artificii de marketing creativ, chiar cand am trecut pe la mall prin dreptul Starbucks.

Atat ei, cat si altii folosesc de multa vreme ademenitoarele mirosuri de cafea ca si marketing creativ si, sincer, nu m-am simtit pacalit, pentru ca mi-a placut mult si cafeaua, nu doar mirosul "capcana".

In spatele strategiei de brand, numita simplu "Odor control" am plasat un personaj puternic din povestile copilariri, pe duhul din lampa lui Aladin si ne-am gandit la o creatie de slogan cat mai la obiect, respectiv "odors on demand"

Astfel "duhul" brandului din celebra lampa, iti va satisface orice fantezie legata de miros Tongue out...

 

Pentru acest caz si multe alte studii, te asteptam la cursurile de branding sau la birou pentru a vedea ce poti obtine dintr-o grafica de logo si dintr-o strategie de brand bine articulate.

 


Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site