Optimum communication

Probleme cu marketingul, Dorele?


miercuri, 20 noiembrie 2013

CAND CAUTI CE NU TREBUIE, NU MAI AI TIMP SA FII CAUTAT

Pentru ca "Dorel" este capul tuturor rautatilor si problemelor din Romania moderna, imi vine randul sa intreb: Probleme cu marketingul, Dorele?

Convenind ca marketingul nu creaza probleme, ci, categoric, le rezolva, putem deduce ca doar neaplicand corect toate regulile, strategiile si legile imuabile ale acestuia am putea avea astfel de necazuri, dar, repet, nu cu marketingul, ci cu intelegerea lui.

Trecerea de la economia clasica la o economie fluida, face sa se schimbe, evident si principiile marketingului. Si atunci, singurele probleme pe care le-ai putea avea, sunt legate doar de perceptie si de strategie, toate necesitand un reframing.

Esti cautat/a? Te intrebam si eu asa, pur si simplu.

Pot sa formulez concluzia absolut normala, ca, daca ai fi cautat/ a de clienti, n-ai mai avea timp sa cauti tu, deci, cata vreme nu ai inteles cum sa te faci cautat/ a, atunci tu vei fi cel / cea care cauta:

- cauti sa rezolvi probleme cu vanzarile si incasarile

- cauti sa rezolvi probleme cu distributia

- cauti sa rezolvi probleme cu timpul liber

- cauti sa rezolvi probleme cu lansarea de produse sau servicii

... si, fereasca Dumnezeu ca, fiind atat de ocupat/a, sa nu ajungi sa cauti sa rezolvi chiar si probleme cu divortul.

Ce-ar fi ca Dorel sa ne joace o farsa, sa se destepte si sa puna filmul asta, in care noi facem misto de nepriceperea lui, pe Youtube, mai ales ca-n luna aprilie anul acesta s-a lansat Youtube.ro si sa faca bani din spatiul publicitar pe care-l vinde lui mercador.ro si lui tocmai.ro?

Atunci poate nici Dorel n-ar mai avea probleme cu marketingul, nu?

Pentru dezlegarea misterului, contacteaza-ne si aboneaza-te la newsletter, pentru ca urmeaza dezvaluiri de maxima importanta pentru tara Cool Smile...Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site