Optimum communication

Specialisti in vanzari de iluzii


marți, 12 noiembrie 2013

Pe mine nu ma mai intereseaza specialistii in vanzari de iluzii, pentru ca nu ma mai intereseaza sa mi se tot vanda cate ceva, care ulterior sa descopar ca ori era prea prost, prea scump, prea demodat, prea nepotrivit nevoilor mele din acel moment si alti prea multi de prea.

Eu cred ca sunt si putin din “tu”. Imi dai voie sa cred asta?

Si tu ti-ai luat astfel de tepe si indraznesc sa cred ca nici tu nu te mai repezi sa cumperi orice, chiar de la prima strigare.

Mie imi place sa caut sau, mai bine spus, sa descopar ceea ce-mi trebuie sau sa aflu de la cineva, care are sau care utilizeaza acel ceva.

Tu?

Dar si tu vinzi ceva, imposibil sa negi asta! Chiar si daca esti in cautarea unui job serios, incerci sa-ti vinzi cat mai bine inteligenta si abilitatile acumulate cu greu, daca nu esti deja antreprenor sau angajat si vinzi ce ti s-a cerut sa vinzi sau ai de vandut.

Daca si tu recunosti ca cel putin 10 persoane sau companii incearca sa-ti “taie calea” si sa-ti vanda zilnic cate ceva, atunci cum crezi ca se simt cei carora tu incerci sa le vinzi, altfel decat ca le doresti banii?

Chiar daca ai studiat cele, sa zicem 50-60 sau mai multe formule de vanzari reusite candva, numai faptul ca te-ai putea lovi de un refuz, te poate paraliza.

Refuzurile chiar ne paralizeaza, pentru ca dupa 3 refuzuri este al naibii de greu sa o iei de la zero cu orice vanzare. Asta face insa deliciul descoperirilor mele si asta-ti propun spre studiu.

Ce-ar mai fi vanzarea si cum ar decurge, daca clientii te-ar cauta? Nu ti-ar fi mult mai comod?

UNA DIN TEORIILE MELE ESTE CA OMUL PREGATIT VEDE OPORTUNITATILE EXACT ACOLO UNDE ALTII SE BLOCHEAZA, CA SA NU FIE MARTOR FRUSTRAT AL SCHIMBARII, CI SCHIMBAREA INSASI

Pentru asta insa trebuie sa descoperi ce este acela reframing marketingul si ca, de fapt, CLIENTUL ESTE REGE, pentru ca banii sunt la el si-s numarati, nemaifiind la discretie, pentru a putea risca o cumparare ratata.

De aceea s-ar putea sa nu mai ai nevoie de nimic altceva, decat de ultima versiune a cursului de vanzari creative cu nenumarate aplicatii, numit “VINDE FARA SA PARA CA VINZI”.

Voi, cei care participati la acest curs, veti fi noii specialisti in vanzari, iar ceilalti se vor chinui sa vanda iluzii, pana cand vor renunta la acest model de vanzare.

Vom face studii de caz si vom lansa provocari adhoc, vom opera cu ultimele tool-uri sau instrumente de vanzari, cu marketingul rumorii si ce a mai aparut nou.

Te astept, ma bucur ca te intereseaza asta si-ti multumesc ca ai trecut pe aici,

Adrian Stavriu

Formular inscriere cursuri


 

 

Etichete: specialisti in vanzari , strategii de continut , consultanta in vanzari , consultanta in comunicare de marketing , Creativitate in marketing , cursuri de creativitate , cursuri de vanzari , cursuri gratuite , firme de training
Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
Nu au fost trimise comentarii.
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site