Optimum communication

5. Publicitatea neconventionala asigura nevoia de diferentiere a unei companii

Diferentiere prin:

Raport excelent Pret/ Calitate
>> un singur spot radio costa in Bucuresti 320 EUR, mai mult decat 10 agenti/ zi PerPedes Media [30 EUR/agent]. Ce impact are un spot scurt fata de libertatea de a citi/vedea, analiza si memora datele de pe un afis standard aflat la nivelul ochilor?
Mobilitate >> cat de repede se creaza un spot bun, se cauta vocile, se contracteaza cu radioul, se verifica spatiul disponibil si se difuzeaza in neant, fara a fi fata in fata cu publicul tau? Ce e mai sigur?
Unicitate >> cum este mai important? Sa iti surprinzi potentialii clienti intr-un respiro sau sa crezi ca in orasul agitat si bulversat, cineva mai are timp sa se uite pe peretii blocurilor sau pe stalpi? Cand esti agresat din toate partile pe carosabil, mai poti distinge un spot dintr-un calup publicitar difuzat la radioul masinii? La firma mai pot asculta oare radio?
Garantie >> "PerpedoBag"-ul publicitar este usor si din burete, are latimea spatelui si poate sa se deplaseze in autobuze, tramvaie, metrou, fara sa jeneze pe cineva, confundandu-se cu un rucsac dreptunghiular.
Eficienta >> ma pot intinde strict cat vreau si plasez mesajul care trebuie exact unde se potriveste, publicul vizat este unul semicaptiv. Ce spun oare parintii publicitatii? NU cumva: "CORE Business <=> CORE Target" ?
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site