Optimum communication

Administrator de continut

Titlul postului:

Administrator de continut platforma de tip wikinomics

Descrierea postului:

Optimum Communication, companie cu experienta relevanta si rezultate de exceptie in comunicare integrata si marketing online, lanseaza un nou concept de portal web, implementand arta de a te face gasit cu principiile wikinomics (marketing de tip colaborativ).
Platforma realizeaza un perfect matching intre firme, specialisti si consumatorii serviciilor sau produselor acestora, oferind oportunitatea de a-si proba valoarea si diferentierile intr-un mod foarte practic si ingenios, astfel incat rezultatele sa apara imediat.

Optimum Communication angajeaza administratori de continut pe domeniile sanatate, farmaceutic, juridic, auto, tehnic, turism, financiar, casa si gradina, marketing, productie publicitara, mediu, social, economie, management, programare, stiintific, cultural, administrativ, comercial, comunicare, politic, responsabilitate sociala.

Viitorii administratori de continut vor gestiona intreaga activitate a utilizatorilor in interiorul platformei online, fiecare pe domenii de interes diferite.

Principalele sarcini ale administratorilor de continut sunt:

-           monitorizarea continutului intrebarilor postate de utilizatori;

-           incadrarea intrebarilor in domenii de interes corespunzatoare;

-           monitorizarea raspunsurilor oferite intrebarilor;

-           monitorizarea comentariilor postate;

-           emiterea de avertismente in cazul in care regulamentul platformei este incalcat;

-           blocarea userilor care ignora avertismentele;

-           semnalarea deficientelor tehnice aparute.

In primele 3 luni de activitate a platformei, administratorii de continut vor si crea continut pe domeniul din platforma pe care il supervizeaza, avand ulterior sansa de a fi promovati in functia de Supervizor de domeniu.

Candidatii sunt rugati sa trimita CV si scrisoare de intentie. Recomandam ca scrisoarea de intentie sa includa si un scurt eseu despre importanta marketingului prin continut pentru candidat. Candidatilor care au trecut de proba CV-ului si a scrisorii de intentie li se va da un test de gramatica si ortografie.

Cerinte:

-           Studii superioare in domeniile: juridic, sanatate, financiar, marketing, educatie, constructii, comunicare (in functie de domeniul de moderarea caruia se va ocupa);

-           Experienta de cel putin 6 luni in domeniul pe care il va superviza. Candidatii care nu au experienta relevanta, dar care sunt pasionati de un anumit domeniu, sunt invitati sa aplice, urmand a fi supusi unei probe de testare;

-           Detinerea capacitatii de a respecta regulamentele si de a-i determina pe ceilalti sa le respecte.

-           Detinerea capacitatii de a identifica in mod corect cazurile in care prevederile regulamentelor sunt incalcate si se impune interventia sa;

-           Detinerea unei bogate culturi generale;

-           Persoana responsabila, care duce la indeplinire toate sarcinile, care respecta si se incadreaza in deadline-uri;

-           Este o persoana de incredere, pe care colegii si angajatorul se poate baza;

-           Varsta minima 24 de ani.

Alte mentiuni:

-           Inclinatie spre a-i ajuta pe ceilalti;

-           Persoana ambitioasa, dornica sa se autodepaseasca, dedicata;

-           Obligatoriu: folosirea limbii romane tinand cont de toate regulile gramaticale, de ortografie si vocabular.

-           Da dovada de entuziasm in interactiunea cu meniul online;

-           Lucreaza cu o atitudine optimista;

-           Are o capacitate foarte buna de comunicare;

Beneficii:

Viitorii supervizori de continut vor lucra cu persoane foarte specializate in marketing prin continut, vor participa la traininguri in acest domeniu si vor pregati la randul lor alte persoane.

Mediul de lucru este unul lejer, in care este important lucrul in echipa, dar si obiectivele individuale ale membrilor, in acelasi timp necreand premise pentru un mediu competitiv intre acestia.

Administratorii de continut pot opta, daca doresc, pentru varianta de a lucra la domiciliu, cu respectarea conditiei de a-si duce la indeplinire toate sarcinile in termenul stabilit.

Descriere succinta a companiei Optimum Communication

Este o companie specializata in branding si comunicare integrata de marketing, care a realizat 79 de branduri, peste 15 retete de cursuri, seminarii si training-uri, dintre care, cel putin 5, unice in Romania, prin nivelul de specializare.

Peste 700 de companii, cum ar fi: multinationale, banci, grupuri de interese economice, ONG-uri, posturi de radio, de televiziune, presa scrisa si afaceri online, au beneficiat de consultanta si servicii specializate din partea managerului companiei Adrian Stavriu, care a cumulat ca trainer, profesor si consultant, cel putin 2500 de persoane instruite.

Date de contact:

silvia@optimum-communication.ro si office@optimum-communication.ro

Formular de contact


Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site