Optimum communication

Azile de batrani care te trateaza de batranete


miercuri, 12 octombrie 2011

- Azile de batrani care te trateaza de batranete

N-as fi crezut ca putem lucra cu atata drag pentru un brand de camine de batrani, care, de departe, este nascut sa fie invingator, cel putin pentru felul cum trateaza varstnicii.

Bucuria si placerea vin din faptul ca i-am cunoscut in mod accidental, insotind o prietena, care avea nevoie sa viziteze cateva azile de batrani de langa Bucuresti.

I-am laudat sincer pentru ideea de nume de brand: Amici pentru bunici, pe care oricare specialisti in branding o remarca imediat.

Insa de la ideile de brand si pana la punerea lor in opera, este de multe ori o prapastie.

Prin urmare, plimbandu-ne prin azilul de batrani impreuna cu directorul, domnul Titi Munteanu, am constatat ca la deschiderea fiecarei usi infloreau zambetele nedisimulate pe chipurile bunicilor, ceea ce nu vazusem la celelalte camine de batrani din Bucuresti.

A fost suficient sa vedem asta, sa vedem conditiile de ingrijire a batranilor si curatenia luna, ca sa luam rapid o decizie.

Asadar, daca va fi vreodata sa dau un exemplu de branding pentru servicii insusit si aplicat pana la capat, acesta va fi printre primele care-mi vor veni in minte.

 

Felicitari domnilor “Amici pentru bunici”!

 

Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
Nu au fost trimise comentarii.
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site