Optimum communication

Branding servicii de control al mirosurilor


duminică, 19 august 2012

Ce poate fi mai provocator pentru o firma de branding, decat sa ofere servicii de barnding tot pentru o firma de servicii, dar cu un caracter special?

Cu totii am inteles ca in noua jungla economica, timpul este o resursa foarte pretioasa si, de aceea, nu mai avem cum sa procesam volume mari de informatii, devenind mult mai sensibili la brandurile senzoriale, care au in strategie astfel de abordari.

Iata ca de data aceasta provocarea a venit in legatura cu marketingul prin mirosuri si controlul mirosurilor, o afacere si strategie, care in Statele Unite nu mai este de multa vreme o noutate.

Lansarea in Romania a serviciilor de consultanta in controlul mirosurilor si marketing prin mirosuri ne-a creat o mare bucurie pentru ca chiar avem nevoie de asa ceva, mai ales cand stim din studiile de caz ca asemenea artificii de marketing creativ pot realiza o crestere a vanzarilor cu peste 40%.

Astfel ca Optimum Communication naste a 63-a strategie de brand, numita simplu Odor Control, al carui mesaj spune cam tot prin sloganul "Odors on demand".

Pentru alte informatii, cursuri de branding, seminarii de branding, workshop-uri sau consultanta, va rugam sa nu ezitati a ne contacta.

 


Etichete: agentii de branding , branduri senzoriale , consultanta branding , consultanta in marketing , consultanta in vanzari , Creativitate in marketing , marketing prin mirosuri , marketingul rumorii , marketingul serviciilor , seminar de branding , workshop de branding
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site