Optimum communication

Cel mai bun branding de radio si cel mai bun radio din Gorj


marți, 6 iulie 2010

Daca va intrebati cum se face dintr-un branding de radio un succes

Atunci am spune ca rebranding-ul unui post de radio nu este nici pe departe un lucru usor. Mai ales ca el se "bate" nu numai cu inertia acceptarii radioului ca un vehicul media ce se preteaza la trecerea catre new media.

La design-ul logo-ului Radio Targu Jiu, mai precis la forma finala de cocos bataios s-a ajuns cam dupa 3 saptamani de incercari si cercetari.

Simbolistica din logo s-a vrut cat mai plina de elementele Brancusiene ale Gorjului si neputandu-ne lega de poarta sarutului, de cocosul Brancusian si de alte elemente de mare notorietate, am gasit totusi niste asemanari.

Ne-am dorit inca de la inceput sa debordam de curaj, precum cocosul la rasarit, cand el pare stapanul universului.

Si asa a iesit: bataios si curajos, raspicat si impartial, contrastant si cu esenta, viabil si curtenitor, falos si fertil si niciodata al II-lea in ograda...

Fara echipa radio, nimic nu ar fi fost posibil. Niste oameni minunati, cu totii ambitiosi si profesionisti, care aveau nevoie de un suport in care sa creada si o strategie de comunicare de marketing eficienta.

In doar 2-3 luni de zile a ajuns cel mai ascultat post de radio local din Gorj. Paradoxul este ca ascultatorii bucuresteni concurau ca si numar de accesari cu cei locali.

Premiul decernat: Cel mai bun rebranding de radio si cea mai buna revenire pe piata media din Goprj, ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp.


* NOTA:

Pentru studii de caz, intrebari legate de strategiile de comunicare de marketing si strategiile de marcare a teritoriului sau cursuri de vanzari pentru radiouri va stam cu placere la dispozitie.

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site