Optimum communication

Curs de creativitate in organizarea de evenimente iulie 2013


marți, 2 iulie 2013

Ce-ai spune daca ar trebui sa stergi cu buretele, cam tot ce stiai despre organizarea evenimentelor, despre felul de a gandi o arhitectura de eveniment, despre ceea ce credeai ca poti castiga prin organizarea unui eveniment si despre felul in care te-ai zbatut pana acum sa fii remarcat/a pentru a-ti putea pune in valoare brandul personal, serviciile sau produsele?

Cam asa incepe cursul de creativitate in marketingul prin evenimente sustinut de trainer-ul Adrian Stavriu, in sesiunea din 26-27-28 iulie in Bucuresti.

Nu vad de ce fiecare zi din viata noastra nu poate fi un eveniment, atata vreme cat nasterea este un eveniment, disparitia cuiva este un eveniment si aniversarile noastre sunt intotdeauna evenimente?

Asa se face ca, atunci cand avem ceva important de spus sau ceva valoros de aratat, uitam ca acele lucruri se pot transforma in evenimente.

Multe s-ar schimba in viata noastra, daca am privi astfel lucrurile. Asa se intampla ca, singurele evenimente cotidiene notabile au ajuns sa fie filmele de mana a II-a sau talkshow-urile rasuflate la care am ajuns sa privim ca hipnotizati si pe care le comentam de regula a II-a zi.

Asta inseamna ca, in lipsa evenimentelor importante, uitam ce inseamna adevaratele evenimente, agatandu-ne de ceea ce ni se serveste ca si eveniment si ajungem chiar sa percepem atat de eronat lucrurile.

In cei peste 20 ani de experienta am ajuns la convingerea ca evenimentele sunt, de fapt, cele care iti schimba viata din multe puncte de vedere si ma refer, evident, mai ales la cele placute, nicidecum la cele rutiere sau de alta natura Frown...

Am colectionat in felul acesta cateva sute de cazuri demne de analizat, unele sclipitoare, iar altele ce puteau fi imbunatatite, descoperind astfel ca arta de a crea evenimente te poate ajuta sa ajungi remarcat si remarcabil in egala masura.

Ce crezi ca poti face cu un asemenea capital de notorietate?

Participand la training-ul de organizare de evenimente, numit “Orice ocazie, este unica ocazie” pe care l-am creat si structurat in decurs de 3 ani, vei invata, exersa si intelege tot ce trebuie sa se afle in spatele unei idei de eveniment, inainte de a "pune caruta inaintea cailor", cum se intampla cel mai des in practica.

In felul acesta, incepand chiar de a II-a zi vei putea sa-ti “impachetezi” si sa-ti vinzi propriile idei de eveniment, descoperind cat de creativ/a poti sa fii, fata de cat credeai ca esti, conceptualizand infinitele posibilitati de a te angaja intr-un raport favorabil cu stakeholderi-i si prospectii de care esti interesat/a.

Intrand pe pagina cursului vei afla mai multe detalii despre felul in care merita sa inveti sa elimini tiparele de gandire despre a face afacerile profitabile si totodata despre celelalte 13 retete de curs unice in Romania.

Etichete: arhitectura de eveniment , Concept de eveniment , creativitate in organizarea de evenimente , cresterea numarului de clienti , cum se obtin sponsorizari , firme de training , marketingul rumorii , organizare de evenimante , strategii de organizare de evenimente , marketing prin evenimente
Adaugă comentariul tău
Nume
Email
Pagina web
Comentariu
Comentarii vizitatori:
Nu au fost trimise comentarii.
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site