Optimum communication
Optimum Communication

Redactarea comunicatelor de presa

Cum se scrie sau cum ma poate ajuta un comunicat de presa?

Arta de a scrie comunicate de presa si, mai ales, arta de a scrie titluri puternice de articol si realizarea mapelor de presa face diferenta dintre un articol sau comunicat de presa bun, adica citit de cine trebuie si unul scris absolut degeaba.

Spun asta tocmai pentru ca nu trebuie sa fii expert in comunicate de presa, ca sa-ti dai seama ca, mai bine nu-l scrii, decat sa nu capeti nici un fel de notorietate din astfel de campanii de relatii publice (PR).

Daca ar fi sa ne gandim doar la redactarea catorva articole de presa, n-ar fi o problema, dar ce ne facem cand avem de realizat evenimente speciale si foarte importante pentru afacerea noastra, cum ar fi:

- evenimente de lansare showroom-uri

- evenimente de lansare restaurante, baruri, pub-uri

- evenimente de lansare magazine

- evenimente de lansare produse

- evenimente de lansare brand-uri s.a.m.d.

Prin urmare nu ne propunem sa facem teoria redactarii comunicatelor de presa, dar putem spune ca scrierea comunicatelor de presa si in special a titlurilor au fost pentru noi dintre cele mai mari provocari ale PR-ului.

Iata in cele ce urmeaza cateva exemple de comunicate de presa care ne-au adus o buna recunoastere si clientilor sclipirile de care au avut nevoie:

Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site