Optimum communication

Responsabilitatea sociala Optimum Communication

Nu poti sa pui bazele unei agentii de relatii publice / PR, fara sa te gandesti la constructia unei afaceri durabile chiar incepand cu agentia de PR proprie, sau fara a lua in calcul ca inainte de a propune clientilor campanii de responsabilitate sociala / CSR, chiar tu trebuie sa ai in derulare si sa creezi campanii de responsabilitate sociala corporativa.

Cu alte cuvinte, daca nu practici ceea ce predici, cum zic americanii, cum sa crezi in succesul unei campanii de responsabilitate sociala / CSR?

Insa marketingul legat de o cauza si orice initiativa sau cautarea de idei geniale de campanii de responsabilitate sociala nu pot fi un scop in sine.

Chiar si din analiza lui Wally Olins deducem ca nu prea avem multe grade de libertate in dezvoltarea ideii specifice a unei afaceri, respectiv a capitalului de brand si ca vectorul numit COMPORTAMENTUL BRANDULUI ne poate ajuta enorm in realizarea diferentierilor strategice.

Modelul de responsabilitate sociala pe care il aplici este o parte a personalitatii tale. Beneficiile implicarii in marketingul cauzelor sunt mult mai mari decat puterea de masurare si de aceea practica aceasta a devenit un trend.

Consultanta in responsabilitate sociala pe care o acordam partenerilor este mai mult decat o etalare de idei si o analiza pe studii de caz, este un proces de urmarire si amplificare a efectelor campaniilor, ajutandu-ne si de marketingul prin continut si instrumente de masurare in cascada.

Va recomandam si paginile despre cursuri si consultanta:
Cursuri de responsabilitate sociala
Cursuri de event marketing unice in Romania
Cursuri de vanzari creative

Etichete: agentii de PR , comunicarea integrata de marketing , Concept de eveniment , Consultanta in cresterea afacerilor , consultanta PR , Creatie de eveniment , cursuri de pr , cursuri gratuite , firme de training , idei de evenimente , marketingul serviciilor , organizare de evenimante , specialisti in branding , strategii de continut , Cursuri de responsabilitate sociala
Motto-urile care ne reprezintă:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun.Intai trebuie  sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun 
W. Edwards Deming
Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene
David Dunham
Cursuri de organizare evenimente
Cursuri de organizare evenimente ► Tot timpul m-am intrebat, cat as investi intr-un curs, care mi-ar schimba viata si m-am gandit, inainte de a lansa cursurile de organizare de evenimente, ce-as face ca sa nu ratez asa ceva...
Vinde fara sa para ca vinzi
Vinde fara sa para ca vinzi ►Cand te sugruma targetul de vanzari si recesiunea economica ameninta, tehnicile de vanzare se reduc la tot felul de minciuni sau siretlicuri ieftine, care-ti impovareaza constiinta, de aceea am testat ...
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente
Despre cursul de creativitate in organizarea de evenimente Tine-te bine si pregateste-te pentru 3 zile de exceptie. Vei avea parte de un curs altfel decat cele la care ai mai fost. Deschide-ti mintea pentru ...
Sondaj de opinie
Parteneriate şi proiecte
Garana Jazz Festival
Cursuri de organizare evenimente
Festivalul MOZART ROCKS
Asociatia ProVita
Zonă promo
Ce subiecte mai găsiţi în acest site